AGENT GREEK

Ο άνθρωπος που «έσπρωξε» την υπόθεση Ποντένσε

Ποιον εμπιστεύτηκε ο Ζόρζε Μέντες για να χειριστεί την μεταγραφή του Ποντένσε στον Ολυμπιακό.
Ο άνθρωπος που «έσπρωξε» την υπόθεση Ποντένσε

Όταν έχεις να χειριστείς την υπόθεση «Κριστιάνο Ρονάλντο» και την μεταγραφή του στην Γιουβέντους (όπως όλα δείχνουν), λογικό είναι οι υπόλοιπες υποθέσεις να περνάνε σε δεύτερη μοίρα, ή να χειρίζονται από τους βοηθούς σου.

Έτσι έκανε και ο Ζόρζε Μέντες με την περίπτωση του Ντανιέλ Ποντένσε στον Ολυμπιακό. Όπως αποκαλύπτει η στήλη Agent Greek, ο γνωστός μάνατζερ δεν έχει τον χρόνο να ασχοληθεί με αυτές τις μεταγραφές όταν ο μεγαλύτερος πελάτης του ετοιμάζεται για το deal της χρονιάς και έτσι, ανέθεσε την υπόθεση των «ερυθρόλευκων» στο δεξί του χέρι, τον αμυντικό Βαλντίρ Καρντόσο.

Αυτός είναι πίσω από τις διαπραγματεύσεις με τους Πειραιώτες που όπως όλα δείχνουν, θα κάνουν τον παίκτη δικό τους, καθώς αποχαιρέτησε χθες (8/7) την Σπόρτινγκ.

Το «αντίο» του Ποντένσε στη Σπόρτινγκ!

«Χρυσώνει» τον Ποντένσε!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο άνθρωπος που «έσπρωξε» την υπόθεση Ποντένσε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.