AGENT GREEK

Οι λάτιν μάνατζερ και στη μέση ο Άρης

Πώς βγήκαν μαχαίρια για την περίπτωση του Γοδόι
Οι λάτιν μάνατζερ και στη μέση ο Άρης

Μου έκανε εντύπωση τις προάλλες το θέμα που βγήκε στις «Κακίες» για τον Άρη και τον Φερνάντο Γοδόι και είπα να το ψάξω λίγο παραπάνω. Ξέρετε, κυρίως μανατζερικά. Εκεί είναι όλο το ζουμί.

Αρχικά ο συγκεκριμένος παίκτης ανήκει στο γραφείο του Αγκουστίν Λορεντσέτι. Δεν τα τρέχει όλα ο ίδιος όμως. Για παράδειγμα έχει δύο ανθρώπους που ξέρουν καλά τα κατατόπια στην Ελλάδα, οι Γκαμπριέλ Λετιέρι και Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο.

Ο πρώτος, που λέτε, ήταν εκείνος που τον έκανε… πάσα στον Θόδωρο Καρυπίδη. Ποιο είναι το πρόβλημα; Ότι δεν ενημέρωσε τους υπόλοιπους. Το έμαθαν ξαφνικά στην πορεία και έγιναν έξαλλοι.

Κάπως έτσι, λοιπόν, υπήρξε επεισόδιο με τον Άρη στη μέση! Πήρε και κάτι άλλο το αυτί μου και σας το λέω με επιφύλαξη. Εάν ο Λετιέρι δεν πήγαινε έτσι την… ιστορία, ίσως ο Γοδόι να ήταν και πιο προσιτή περίπτωση. Γιατί τώρα τα λεφτά είναι αρκετά.

Για όσους δεν ξέρουν, ο Γοδόι δεν είναι ο μόνος παίκτης του Άρη που θέλει το συγκεκριμένο μανατζερικό γραφείο. Το καλό για τους Θεσσαλονικείς είναι πως την περίπτωση του Νίκο Μαρτίνες τρέχει άλλος μάνατζερ, ο Ντε Μπαρτόλο. Όμως ποιος μπορεί να βάλει το χέρι του στο Ευαγγέλιο πως με αυτά που έχουν γίνει, δεν θα γίνει καμιά… κόμπλα στην μεταγραφή του;

Νίνης στο κάδρο του Άρη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι λάτιν μάνατζερ και στη μέση ο Άρης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.