ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ

Το μεσημέρι -3, τα ξημερώματα επιστροφή!

Το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, είχε γίνει στις 4 Φεβρουαρίου. Ο Ολυμπιακός είχε τιμωρηθεί με ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, βάση της έκθεσης της αστυνομίας. Καταδικαστέο ότι έγινε εντός αγωνιστικού χώρου. Έκρινε κανείς πως η παρουσία των ΜΑΤ, εντός γηπέδου, μπορεί να επιφέρει και μεγαλύτερη ένταση; Όσοι ήταν στο γήπεδο, είδαν πως οι άνθρωποι...
Το μεσημέρι -3, τα ξημερώματα επιστροφή!

Το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, είχε γίνει στις 4 Φεβρουαρίου. Ο Ολυμπιακός είχε τιμωρηθεί με ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, βάση της έκθεσης της αστυνομίας.

Καταδικαστέο ότι έγινε εντός αγωνιστικού χώρου. Έκρινε κανείς πως η παρουσία των ΜΑΤ, εντός γηπέδου, μπορεί να επιφέρει και μεγαλύτερη ένταση;

Όσοι ήταν στο γήπεδο, είδαν πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, αλλά και της ιδιωτικής εταιρίας σεκιούριτι, να επιχειρούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, αλλά και να οδηγούν την αποστολή της «Ένωσης» στη φυσούνα των αποδυτηρίων, με ασφάλεια.

Τέλος πάντων μάθαμε την απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, μέρα μεσημέρι. Τη επιτροπής, που πρόεδρος της είναι ο Δημήτρης Σκουτέρης.

Εκείνος που είχε βγάλει ξημερώματα Κυριακής την απόφαση της έφεσης του ΠΑΟΚ, για την τιμωρία του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Και μάλιστα ελέγχεται για το συγκεκριμένο γεγονός. Οι «ασπρόμαυροι» πήραν τους βαθμούς πίσω, και μειώθηκε η τιμωρία της έδρας με αποτέλεσμα την ίδια μέρα να εκδοθούν και εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (αλήθεια πότε πρόλαβαν να τα σφραγίσουν στην εφορία;).

Μια απόφαση που πάτησε στην «ερμηνεία» πως το ματς δεν είχε αρχίσει. Οπότε δεν υπήρξε καμία διακοπή, πατώντας πάνω στους διφορούμενους κανονισμούς του πειθαρχικού κώδικα και του ΚΑΠ της ΕΠΟ. Γι’ αυτό μελλοντικά να το ξέρετε. Χτυπάτε προπονητές, αλλά πριν την έναρξη του αγώνα. Δεν θα είναι βαριά η ποινή.

Ο Σκουτέρης ήταν αυτός που αποφάσισε για τον Ολυμπιακό, σχετικά με τα γεγονότα που έγιναν στο ντέρμπι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.

Τονίζω πως ο Ολυμπιακός, αγωνιστικά έχει τα χάλια του. Με αποτέλεσμα να έχει χάσει πολλούς πόντους, από δική του ευθύνη. Υπάρχουν όμως και πόντοι που δεν χάθηκαν από δική του ευθύνη!

Μήπως θα έπρεπε να βγει και η απόφαση της έφεσης, για την ποινή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, τα ξημερώματα;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το μεσημέρι -3, τα ξημερώματα επιστροφή!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!