ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ

Ο χαρακτήρας του πρωταθλητή, που επιστρέφει!

Εχει γραφτεί πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν, πως το συναίσθημα επέστρεψε στην ομάδα. Αυτό το συναίσθημα που υπάρχει από την μέρα ίδρυσης του Ολυμπιακού. Του Θρύλου, που δεν πρόκειται ποτέ να το βάλει κάτω. Αυτό ήταν που έλειπε από την ομάδα τα δύο τελευταία χρόνια. Το έφερε πίσω ο Πέδρο Μαρτίνς, μαζί με την Πειραιώτικη...
Ο χαρακτήρας του πρωταθλητή, που επιστρέφει!

Εχει γραφτεί πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν, πως το συναίσθημα επέστρεψε στην ομάδα. Αυτό το συναίσθημα που υπάρχει από την μέρα ίδρυσης του Ολυμπιακού. Του Θρύλου, που δεν πρόκειται ποτέ να το βάλει κάτω.

Αυτό ήταν που έλειπε από την ομάδα τα δύο τελευταία χρόνια. Το έφερε πίσω ο Πέδρο Μαρτίνς, μαζί με την Πειραιώτικη μαγκιά. Που χαρακτηρίζει αυτή την ομάδα.

Τέτοια ήταν και η νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Οι αρκάδες έπαιξαν πολύ καλά και με έξυπνη τακτική. Κατάφεραν να αποδιοργανώσουν τον Ολυμπιακό. Του έκοψαν πολλές από τις πάσες που βγάζει, αλλά και τις… μπούκες του από τα πλάγια.

Ετσι όπως πήγαινε το παιχνίδι, η νίκη θα έρχονταν μόνο μέσα από τα ψυχικά αποθέματα των παικτών. Για να πως την αλήθεια, τέτοιες νίκες έχω να ζήσω καιρό. Και αυτές μας «φτιάχνουν» όλοι. Με πίστη και πάθος.

Γι’ αυτό το πάρτι μετά το τέλος του αγώνα με τους παίκτες μία αγκαλιά, μπροστά από την Θύρα 7, που τραγουδούσε το… «Κάτι μαγικό». Αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Τα αγωνιστικά και η τακτική, που σίγουρα υπήρχαν λάθη, είναι ένα θέμα.

Αλλά θα αναλυθεί τις επόμενες ημέρες. Τώρα αυτό που μετράει, γιατί από εκεί ξεκινάει το «χτίσιμο» μιας ομάδας, είναι το πάθος και η αγάπη για τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο. Η βραδιά της Κυριακής σήμαινε πολλά για την ψυχολογία όλων.

Και με τέτοιες νίκες φτιάχνεις τον χαρακτήρα σου. Τον χαρακτήρα του πρωταθλητή, που επιστρέφει…

Έχει συμβάλει σημαντικά ακόμα και σε αυτό ο Πέδρο Μαρτίνς, που από την αρχή της προετοιμασίας, δουλεύει πολύ και πάνω στην ψυχολογία.

Στο Sportime της Τρίτης (18/9) το περιοδικό του Champions League και του Europa League

Μπουχαλάκης: «Δεν θα μας λυγίσει τίποτα και κανείς»

Καμαρά: «Όταν είσαι παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να τα δίνεις όλα»

«Ήρωας» Νάτχο, λύτρωσε τον Ολυμπιακό!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο χαρακτήρας του πρωταθλητή, που επιστρέφει!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!