ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ

Τον Ολυμπιακό, να τον φοβάστε, όπως κι ο ΠΑΟΚ!

Μια του κλέφτη..., αλλά δεν έχει δεύτερη, ούτε καν τρίτη, γιατί ο Ολυμπιακός με τις 23 τελικές απέναντι στους «ασπρόμαυρους» που δεν έκαναν ούτε σουτ, δείχνει πάρα πολλά
Τον Ολυμπιακό, να τον φοβάστε, όπως κι ο ΠΑΟΚ!

Μια του κλέφτη…, αλλά δεν έχει δεύτερη, ούτε καν τρίτη, γιατί ο Ολυμπιακός με τις 23 τελικές απέναντι στους «ασπρόμαυρους» που δεν έκαναν ούτε σουτ, δείχνει πάρα πολλά.

Ναι με 23 τελικές και τις 7 εστία, όπου αυτές στην εστία ήταν όλες κλασσικές ευκαιρίες για γκολ. Οκ κανείς δεν παραβλέπει πως ο Ολυμπιακός, έχασε. Κι έχασε μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσει διαφορά στην κορυφή, στην οποία όμως δεν βρίσκεται πλέον.

Θα γυρίσει όμως. Και είναι σίγουρο αυτό. Γιατί όταν παίζεις τέτοιο ποδόσφαιρο απέναντι σε μια πιο έτοιμη ομάδα, λέει πολλά. Γιατί ο ΠΑΟΚ είναι ίδιος από πέρσι. Δουλεμένος μεγαλύτερο διάστημα.

Ο Ολυμπιακός όμως είναι μια κυριολεκτικά νέα ομάδα. Τα δύο προηγούμενα χρόνια δεν «έχτισε» τίποτα. Αντίθετα «γκρέμιζε». Και φέτος με 20 μεταγραφές φτιάχνει μια νέα ομάδα.

Για όσους ξέρουν από μπάλα είναι δύσκολο τόσο νωρίς να βγάζει ο Ολυμπιακός την ποιότητα που έχει. Κι όμως κόντρα στον ΠΑΟΚ έκανε την καλύτερη, μέχρι στιγμής, εμφάνιση.

Αλλά έδειξε και ένα θέμα, που πρέπει να λύσει. Το εύκολο γκολ. Είχε πολλές στιγμές για να σκοράρει κι εύκολα, αλλά δεν το έκανε. Μόνο με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έβαλε πολλά γκολ.

Οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν πως είναι εξαιρετικοί σε δημιουργία. Και μπορούν να κάνουν ζημιές. Τον ΠΑΟΚ τον «σφυροκόπησαν» και θα έχουν να το λένε καιρό αυτό που έπαθαν.

Οσο περνάει ο καιρός οι Πειραιώτες θα γίνονται και καλύτεροι. Και δίκαια είναι να τους φοβούνται οι αντίπαλοι τους. Όπως έκανε και ο ΠΑΟΚ. Αν έρθει και το εύκολο γκολ, τότε θα έχουμε μεγάλα πάρτι.

ΥΓ: Ο Ποντένσε έκανε ότι ήθελε τον Βιεϊρίνια κι έδειξε την μεγάλη του στόφα και ήταν άδικο το αποτέλεσμα για την εμφάνιση που έκανε.

ΥΓ 1: Πάρτι έκανε ο Καμαρά στο κέντρο και κάποια στιγμή έδειχνε πως είχε έρθει από το διάστημα. Ηδη το Λονδίνο… τρέχει για να τον αποκρυπτογραφήσει.

Μαρτίνς: «Στο τέλος θα είμαστε σίγουρα πρωταθλητές»

Με Λάζαρο ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: με Τουρέ στην αποστολή οι «ερυθρόλευκοι»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τον Ολυμπιακό, να τον φοβάστε, όπως κι ο ΠΑΟΚ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!