ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ

Aπό αυτούς που ξέρουν!

Δεδομένη η ποιότητα του Ολυμπιακού και έχει παίκτες με προσωπικότητα και ψυχή που μπορούν να τον βγάλουν από τα δύσκολα
Aπό αυτούς που ξέρουν!

Δεδομένη η ποιότητα του Ολυμπιακού και έχει παίκτες με προσωπικότητα και ψυχή που μπορούν να τον βγάλουν από τα δύσκολα. Κάτι που έγινε και με την αναμέτρηση απέναντι στην Ντουντελάνζ.

Φυσικά και δεν σκότωσε κάποιο θηρίο ο Ολυμπιακός. Είναι μαθημένος να τα βγάζει πέρα και με πιο δύσκολους αντιπάλους. Αλλά ήταν ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών.

Τα όσα ακολούθησαν του αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, ήταν κάτι που για πολλούς θεωρήθηκε πισωγύρισμα. Όμως στον Ολυμπιακό έχουν μεριμνήσει και γι’ αυτά. Ξέρουν από ποιους θα βρουν το στήριγμα για να ξεπερνούν δύσκολες καταστάσεις.

Μπροστάρηδες σε αυτό το νέο ξεκίνημα οι Έλληνες. Σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο να γίνεται διαχωρισμός, με τους ξένους. Γιατί ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια φέτος. Αλλά οι Έλληνες ξέρουν καλά τι πάει να πει για τον Ολυμπιακό μια νέα άσχημη πορεία, γενικότερα.

Γνωρίζουν καλά την ψυχοσύνθεση των φίλων της ομάδας. Και φυσικά την εξηγούν και θα συνεχίσουν να την εξηγούν και στους ξένους. Ειδικά σε αυτούς που ήρθαν φέτος.

Ο Κώστας Φορτούνης, ο Βασίλης Τοροσίδης αλλά και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, έδειξαν στο Λουξεμβούργο τι πρέπει να γίνει στην πορεία. Πως με την δική τους καθοδήγηση μπορεί να βγάζει ο Ολυμπιακός και την ψυχή του στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτό είναι και το προαπαιτούμενο. Αυτό που δεν υπήρχε στο Ηράκλειο. Όσο για τα υπόλοιπα το θέμα με το σκοράρισμα παραμένει. Δεν είναι δυνατόν να γίνονται τόσες φάσεις. Εντάξει, υπήρχε και ο τερματοφύλακας της Ντουντελάνζ, που ήταν εξαιρετικός.

Όμως υπήρχαν φάσεις για σκοράρισμα, που δεν είχαν καλό τελείωμα. Αυτά «χτυπάνε» και ο Ολυμπιακός ήδη έχει αρχίσει να αναζητά λύσεις και εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Αλύγιστος Ολυμπιακός, «μίλησε» η ελληνική ψυχή με Ντουντελάνζ!

Έπιασε Γιαννακόπουλο και Ελευθερόπουλο ο Τοροσίδης

Ανησυχία στον Ολυμπιακό με Γκερέρο

Η βαθμολογία του ομίλου του Ολυμπιακού

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Aπό αυτούς που ξέρουν!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!