ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός που ξέρουμε! Το καταλάβατε;

Ο Αλέξανδρος Χρηστάκος γράφει για την μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στο Περιστέρι και τα μηνύματα που βγαίνουν από αυτήν.
Ο Ολυμπιακός που ξέρουμε! Το καταλάβατε;

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μια μεγάλη νίκη στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Ήταν ο Ολυμπιακός που ξέρουμε. Και το κατάλαβαν όλοι. Περισσότερο οι αντίπαλοί του.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι μακράν η πιο ποιοτική ομάδα του πρωταθλήματος. Που μπορεί να σε «σκοτώσει». Αυτό το τελευταίο θα γινόταν αν είχε έναν γκολτζή. Το ξέρουν όλοι. Θα έρθει όμως.

Η ποιότητα του αυτή φαίνεται και από τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν οι αντίπαλοι του. Με πέντε στην άμυνα έπαιζε χθες ο Ατρόμητος. Που επιστράτευσε και το «ξύλο» για να μπορέσει να βάλει φρένο στους «ερυθρόλευκους».

Αυτό που έγινε με τον Γιαννούλη και τον Ποντένσε δεν είχε προηγούμενο. Ο Πορτογάλος είχε άγιο που δεν αποχώρησε με τραυματισμό, Έκανε «χάλια» τον μπακ του Ατρόμητου με τις ντρίπλες του κι εκείνος του έδωσε «παράσημο» δύο αγκωνιές.

Για να μην μιλήσουμε για τους τσαμπουκάδες του Χατζηϊσαία αλλά και το γενικότερο σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων.

Ακόμα κι έτσι λοιπόν ο Ολυμπιακός, γιατί υπάρχουν και αυτά στο ποδόσφαιρο, πήρε μια σπουδαία νίκη. Ο Ολυμπιακός που αγωνίστηκε χωρίς τον τραυματία Λάζαρο. Με τον Γκερέρο μόλις να γυρίζει στη δράση και τον Χασάν στα… πιτς. Και τον Φορτούνη με μόλις μία προπόνηση.

Ο Ολυμπιακός που βρέθηκε και πίσω στο σκορ κόντρα στην ροή του αγώνα. Με τον Σα και τον Σισέ να λένε μερικές κουβεντούλες, λίγο μετά το γκολ που δέχθηκε η ομάδα.

Οι Πειραιώτες πήγαν στο ημίχρονο με πειραγμένο το μυαλό τους και βλέποντας πως για ένα ακόμα ματς, δεν τους έρχονται αυτά που θέλουν.

Ωστόσο στο δεύτερο 45λεπτο ήταν η ποιότητα του Φορτούνη που τα έκανε όλα. Και το πάθος όλων για να πάρουν επιτέλους μια νίκη σε ένα από τα πλέον δύσκολα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Ξέρετε τι θύμισε σε πολλούς η χθεσινή εμφάνιση – νίκη; Τον Ολυμπιακό που ξέρουμε. Αυτόν που δεν τα παρατάει ποτέ. Αυτόν που όλοι τον σέβονταν, αλλά τα δύο τελευταία χρόνια έδωσε αφορμές.

Λοιπόν αυτός ο Ολυμπιακός επέστρεψε. Χρειάστηκε και χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμα για να μπει αυτή η γνώριμη ταυτότητα. Είναι σε καλό δρόμο όμως.

Η νίκη στο Περιστέρι ήταν το πρώτο μήνυμα για την μάχη του τίτλου. Η πορεία δεν είναι εύκολη. Γιατί οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να ξεπεράσουν και τον κακό τους εαυτό. Που θα τον βρουν μπροστά τους, αφού είναι μια νέα ομάδα και τα σκαμπανεβάσματα θα υπάρχουν.

Όμως κατάλαβαν και οι αντίπαλοι του πως ο Ολυμπιακός επέστρεψε!

Μαρτίνς: «Ο Ολυμπιακός έδειξε την αληθινή του ταυτότητα»

Ολυμπιακός: Η κίνηση με τον κύκλο και η ιαχή!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Ολυμπιακός που ξέρουμε! Το καταλάβατε;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!