ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ

Ερυθρόλευκες οι αυστριακές Άλπεις! (pics)

Το sportime.gr είναι στο Ζέεφελντ και για δέκα μέρες θα είναι κοντά στον Ολυμπιακό, που ουσιαστικά περνάει στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του
Ερυθρόλευκες οι αυστριακές Άλπεις! (pics)

Η διαδρομή για τον Ολυμπιακό, γνωστή. Αθήνα, Μόναχο, Ζέεφελντ. Το χωριό στις αυστριακές άλπεις, γίνεται το κέντρο του για ένα δεκαήμερο.

Εδώ φυσικά και το sportime.gr, για να σας ενημερώνει καθημερινά με όσα γίνονται στην πανέμορφη τοποθεσία, που μοιάζει σαν παραμύθι.

Το ταξίδι για μας ήταν μέσω Βιέννης, στο Ίνσμπρουκ και από εκεί περίπου 30 λεπτά για το αυστριακό χωριό, που στην παρούσα φάση είναι ένα μικρό εργοτάξιο, το κέντρο του, τουλάχιστον, αφού γίνονται πολλά έργα. Οι σκέψεις πολλές και οι εικόνες που αποτυπώνονται ακόμα καλύτερες. Ιδανικές συνθήκες για δουλειά.

Κάτι που κατάλαβαν ήδη οι “ερυθρόλευκοι”. Το απόγευμα έκαναν την πρώτη τους προπόνηση στα γήπεδα που έκλεισαν. Δεν ήταν μεγάλης έντασης, με τον Πέδρο Μαρτίνς.

Βέβαια οι παίκτες του Ολυμπιακού, δεν θα το δουν έτσι. Τους περιμένουν σκληρές προπονήσεις. Μπορεί η πρώτη που έγινε το απόγευμα, να μην ήταν μεγάλης έντασης, αλλά από αύριο ξεκινούν τα…σκληρά.

Οι προπονήσεις θα είναι διπλές και σε αυτές θα μπουν και ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Βέβαια η μπάλα δεν πρόκειται να λείψει. Αλλωστε ο Πορτογάλος τεχνικός, το έδειξε από την πρώτη μέρα δουλειάς του στο Ρέντη.

Τα περισσότερα θα γίνονται με την μπάλα με την τακτική να είναι σε πρώτο πλάνο, παράλληλα με το χτίσιμο της απαραίτητης φυσικής κατάστασης.

Οι προπονήσεις, που έγιναν στο Ρέντη, ήταν δυνατές. Κάποιες φορές και εξουθενωτικές. Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού, έστειλε το μήνυμα του από νωρίς.

Αυτό το δεκαήμερο περιλαμβάνει και δύο φιλικά. Το πρώτο με την Βάτενς το Σάββατο και το δεύτερο την επόμενη Τετάρτη (4/7) απέναντι στην Μποτοσάνι.

Στην αποστολή βρίσκονται 26 παίκτες, όπου για αρκετούς από αυτούς, θα είναι εκ νέου ένα είδος εξετάσεων. Με τον γυρισμό της ομάδας, στην Αθήνα, στις 5 Ιουλίου, θα γίνει και νέο κόψιμο.

Παράλληλα στο Ζέεφελντ αναμένονται και αφίξεις. Από 1η Ιουλίου θα μπορούν να προπονούνται με την ομάδα οι Χριστοδουλόπουλος, Ευαγγέλλου, ενώ αναμένεται να λυθεί και το θέμα με τον Γιάννη Φετφατζίδη.

Επίσης δουλεύονται και μεταγραφές, που αν κλείσουν σύντομα, θα υπάρξουν και άλλα νέα πρόσωπα.

Νέος προπονητής, διαφορετική φιλοσοφία, από την περσινή και γενικότερα ένα νέο ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό. Αφήνει πίσω όσα έγιναν πέρσι και ξεκίνησε την δουλειά για την νέα ομάδα, που θα βρεθεί ξανά στον δρόμο των επιτυχιών.

Εσείς δεν έχετε άλλο από το να μείνετε συντονισμένοι στο sportime.gr και φυσικά στην εφημερίδα Sportime, όπου θα μαθαίνεται τα πάντα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ερυθρόλευκες οι αυστριακές Άλπεις! (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!