ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ

Ένα πρωτάθλημα επιτέλους!

Πολλά μπορούν να ειπωθούν για τη χρονική στιγμή που βγήκε η ποινική δίωξη για τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Δεν γνωρίζουμε τις λεπτομέρειες που αναφέρονται σε αυτήν. Και για να είμαι ξεκάθαρος είναι μια υπόθεση καταδικαστέα πέρα για πέρα και καλό είναι να μάθουμε όλη την αλήθεια. Το σίγουρο όμως είναι ένα. Βρισκόμαστε στην Ελλάδα και οι...
Ένα πρωτάθλημα επιτέλους!

Πολλά μπορούν να ειπωθούν για τη χρονική στιγμή που βγήκε η ποινική δίωξη για τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Δεν γνωρίζουμε τις λεπτομέρειες που αναφέρονται σε αυτήν. Και για να είμαι ξεκάθαρος είναι μια υπόθεση καταδικαστέα πέρα για πέρα και καλό είναι να μάθουμε όλη την αλήθεια.

Το σίγουρο όμως είναι ένα. Βρισκόμαστε στην Ελλάδα και οι συνειρμοί γίνονται εύκολα. Τις περισσότερες φορές και δίκαια γίνονται. Έχει αποδειχτεί ιστορικά.

Για να είμαι ξεκάθαρος, δεν νομίζω ότι όλη η ιστορία δεν έχει και πολιτική χροιά. Πολλές οι δηλώσεις και όσα έχουμε διαβάσει, κατά καιρούς. Ολα αυτά έχουν αντίκτυπο και στον Ολυμπιακό.

Δεν μπορεί να ξεχάσει κανείς, τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα… «Να πάρει και ένα πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ». Αν αντί του ΠΑΟΚ βάζαμε Ολυμπιακός, ακόμα και τώρα θα είχαν να λένε οι απέναντι.

Επίσης δεν μπορούν να ξεχαστούν οι αναφορές μέσα στην Βουλή σχετικά με τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Δεν μπορούν να ξεχαστούν όλα αυτά που έγιναν με βάση την ΕΠΟ και το… «Ο Γραμμένος είναι δικός μας». Δεν θυμάμαι ποτέ τέτοια τραγικά περιστατικά. Αλλά δεν θυμάμαι και τέτοιον πόλεμο, από μία κυβέρνηση, εναντίον μιας ομάδας και του ιδιοκτήτη του.

Λέω ξανά, πως δεν γνωρίζω τα στοιχεία, από το οποία βγήκε η ποινική δίωξη, με την συγκεκριμένη υπόθεση και το φορτίο της να είναι κατακριτέα.

Απλά πρέπει να μην κρυβόμαστε και πίσω από το δάχτυλο μας, για τα όσα έχουμε ακούσει και διαβάσει, από πέρσι.

Επίσης δεν θυμάμαι να έχουν βγει αποφάσεις, στα άγρια ξημερώματα, που να ερμηνεύονται κατά το δοκούν, για να επιστρέφονται βαθμοί.

Όλα αυτά δείχνουν πως κάτι δεν πάει καλά στο… βασίλειο της Δανειμαρκίας.

Δώστε τους επιτέλους το πρωτάθλημα, όπως έγινε πέρσι με το κύπελλο, για να βγείτε και σωστοί στις… φιλίες σας. Αν υπάρχουν ακόμα αυτές.

Εκείνο, όμως, που δεν θα αλλάξει ποτέ, είναι οι εικόνες που έγιναν στον περσινό τελικό του κυπέλλου στον Βόλο. Αλλά και αυτή με τον Ιβάν Σαββίδη να είναι στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας με το πιστόλι στη ζώνη.

Για να τελειώνουμε ο Ολυμπιακός είναι μεγάλο καράβι, για να το «χτυπήσουν». Και θα συνεχίσει να κάνει πορείες, άλλοτε σε ήρεμες, άλλοτε σε φουρτουνιασμένες θάλασσες, αλλά πάντα θα βρίσκει ήρεμο λιμάνι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ένα πρωτάθλημα επιτέλους!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!