ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ

Πάλι καλά που ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε έτσι

Ο Αντώνης Τσιράκης γράφει για την προβληματική εικόνα των Ηπειρωτών και όσα πρέπει να γίνουν στη συνέχεια
Πάλι καλά που ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε έτσι

Δύο ματς, το απόλυτο μηδέν. Ψάχνεις να πιαστείς από κάπου και δεν μπορείς. Στο ΟΑΚΑ κάκιστος. Στο Φάληρο το ίδιο. Ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος παρουσίασε ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Ο μοναδικός λόγος να αισιοδοξεί; Αρχικά, χειρότερα δε γίνεται, δεδομένο αυτό. Φαινόταν από τα τελευταία φιλικά πως κάτι δεν πάει καλά και η ομάδα ακόμα είναι ανέτοιμη. Γι’ αυτό πάλι καλά που το πρόγραμμα ήταν τέτοιο τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Δύο ήττες εντός προγράμματος και προχωράμε.

Σκεφτείτε να έπαιζε νωρίς ματς που θα έπρεπε να πάρει. Θα κόστιζε παραπάνω το οποιοδήποτε κακό αποτέλεσμα. Τώρα, δεν έχει γίνει καμία ζημιά. Αντιθέτως, οι κάκιστες εμφανίσεις θορύβησαν όλους. Η διακοπή έρχεται στην πιο κατάλληλη στιγμή προκειμένου ανεβάσουν στροφές άπαντες.

Ας μην ξεχνάμε τους πολλούς τραυματισμούς στην προετοιμασία. Ξύδας, Βιδάλ, Κριζμάν, Κούζικ είναι μόνο μερικοί από τους παίκτες που έβγαλαν προβλήματα και δεν είναι στο 100%. Όλοι θα είναι πιο έτοιμοι στη Ριζούπολη, κόντρα σε έναν αντίπαλο που μοιάζει ιδανικός για να κάνεις restart.

Επομένως, ας λένε στον ΠΑΣ Γιάννινα πως ευτυχώς ξεκίνησαν με δύσκολα ματς φέτος. Τι χρειάζεται από εδώ και πέρα; Σίγουρα ο αντικαταστάτης του Πέδρο Κόντε. Τι άλλο; Να βρουν ξανά ταυτότητα οι «κυανόλευκοι». Το 4-4-2 δεν φαίνεται να τους ταιριάζει. Ας περιμένουμε να το δούμε και με έναν φορ δίπλα στον Κριζμάν, απλά η πρώτη εικόνα δεν είναι θετική.

Το δίδυμο στα στόπερ είναι αργό και ενδεχομένως ένας τρίτος ίσως έσωζε την κατάσταση. Θα έλυνε και το πρόβλημα των εξτρέμ το 3-5-2. Καθαρόαιμοι είναι μόνο οι Νικολιάς και Κούζικ. Αν ο δεύτερος δεν τραβήξει;

Όπως και να ‘χει, τη λύση θα τη βρει ο Πετράκης. Το έχει κάνει και τα προηγούμενα χρόνια. Το υλικό, πάντως, δεν είναι κακό. Αρκεί να αποκτηθεί φορ… χθες! Η μεταγραφή, πάντως, φαίνεται πως δε θα αργήσει…

Πετράκης: «Να γίνουμε πιο δυνατοί»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάλι καλά που ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε έτσι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.