ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ

Και στο τέλος θα… νικάει ο Άρης

Ο Αντώνης Τσιράκης γράφει για την πρώτη σημαντική διαφορά που είδαμε στους «κίτρινους» με τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο
Και στο τέλος θα… νικάει ο Άρης

Έχει πολλά να κρατήσει ο Άρης από το ματς στο Ηράκλειο. Διπλό σε δύσκολη έδρα ως τώρα δεν είχε κάνει. Το σημαντικότερο, όμως, ήταν ότι αυτή τη φορά αντέδρασε.

Η τύχη εξακολουθεί να μην είναι με το μέρος του. Και πότε ήταν φέτος; Στα Γιάννενα που έχασε με μισή φάση; Στη Νέα Σμύρνη που είχε δοκάρι στο φινάλε και πέναλτι που δεν δόθηκε; Με τον ΠΑΟΚ; Μία από τα ίδια στο Ηράκλειο. Δύο δοκάρια στο 0-0, ενώ ακόμη και στο 1-1 το γκολ μπήκε, αφού είχε προηγηθεί διπλό δοκάρι.

Τύχη θες παντού. Είναι ένας παράγοντας, όμως, που δεν τον ελέγχεις. Και προσωπικά πιστεύω ότι σου επιστρέφει όσα σου στερεί. Θα έρθουν, δηλαδή, και οι στιγμές που ο Άρης θα βρει βαθμούς από το πουθενά. Γι’ αυτό και δεν έχει νόημα να στέκεσαι εκεί.

Διάσειση ο Βέλεθ, απώλεια μνήμης ο Βουό

Επί Πάκο Ερέρα αυτό που κάποιες φορές δεν άρεσε ήταν ότι ο Άρης δεν μπορούσε να κάνει ανατροπή. Με το… καλημέρα ο Παντελίδης το κατάφερε. Ενθάρρυνε τους παίκτες του, έκανε σωστές αλλαγές και τελικά δικαιώθηκε. Φάνηκε για πρώτη φορά πως ο Άρης μπορεί να νικάει και στο φινάλε, έχοντας μάλιστα βγάλει αντίδραση.

Εννοείται πως όλα θα ήταν διαφορετικά εάν έμενε το 1-0. Θα στεκόμασταν παραπάνω στο λάθος που κάνουν τα στόπερ του Άρη ή στα δοκάρια των Γιουνές και Ματέο Γκαρσία. Το διπλό, όμως, ήρθε και με τέτοιο τρόπο που «ανεβάζει» και τους πάντες ψυχολογικά εν όψει Παναθηναϊκού. Και πάνω απ’ όλους τον Γιουνές.

Άκουσε πολλά ο Τυνήσιος. Επίσης, δεδομένα θα γνωρίζει πως ο Άρης είναι στην αγορά για φορ (έχει στραφεί σε Αργεντινό απ’ ό,τι λέγεται). Ίσως είχε και εκείνος την ανάγκη να αποδείξει. Έδωσε απαντήσεις και ταυτόχρονα ένα τρίποντο που κρατάει τον Άρη ψηλά στη βαθμολογία. Παρεμπιπτόντως, ο Παντελίδης έδειξε πέρυσι είναι πως μπορεί να βγάλει μία ομάδα στην Ευρώπη ακόμη και εάν δεν την έχει χτίσει εκείνος. Γιατί να μην το καταφέρει και φέτος;

ΟΦΗ-Άρης 1-2: Επική ανατροπή σε 78 δευτερόλεπτα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Και στο τέλος θα… νικάει ο Άρης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.