EDITORIAL

Η κουβέντα αρχίζει και τελειώνει στον Πρίγιοβιτς

Ο Γεράσιμος Μανωλίδης γράφει για την ειδοποιό διαφορά του ΠΑΟΚ σε σχέση με τις άλλες ομάδες
Η κουβέντα αρχίζει και τελειώνει στον Πρίγιοβιτς

Η συγκεκριμένη θέση, περνάει… κρίση. Το έχουμε αναφέρει ουκ ολίγες φορές. Ολοένα και λιγοστεύουν οι παίκτες που συνδυάζουν τα παλιά καλά χαρακτηριστικά του φορ, με όσα απαιτεί να κάνει ένα σύγχρονο «εννιάρι». Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, για όσο μείνει στη χώρα μας, θα κάνει διαφορά.

Να το καταλάβουμε, να το αποδεχτούμε, πως στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη ήταν… αόρατος. Ηταν. Εκεί λειτούργησε το άστρο του ΠΑΟΚ και του Πασχαλάκη. Ο δεύτερος Αλέξανδρος που κάνει διαφορά. Το πέναλτι που αποκρούει είναι κάτι παραπάνω από τη μισή νίκη στο «Βικελίδης». Όμως το ματς με τον Ολυμπιακό είναι διδακτικό για το τι έχουν οι αντίπαλοί του ΠΑΟΚ στο δρόμο για τον τίτλο. Θα αστοχούσε ο Σέρβος αν βρισκόταν στις καίριες θέσεις που ήταν ο Χασάν; Χλωμό.

Ο «Πρίγιο» ξεκίνησε το γαϊτάνι με την ΑΕΚ. Δύο φάσεις, όλες δικές του. Βρήκε την ευκαιρία, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη και… γειά σας. Δύο γκολ, την ίδια ώρα που οι παίκτες του Ουζουνίδη σημάδευαν τα δοκάρια, αδυνατώντας να βρουν εστία. Το έργο επαναλήφθηκε, ξανά στο Φάληρο μία εβδομάδα μετά.

Στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ο Αρης σίγουρα δεν ήταν χειρότερος από τον αντίπαλό του. Μικρή σημασία. Ο βασικός φορ των «κιτρίνων», Χαμζά Γιουνές, αστόχησε στο πέναλτι και ο Πρίγιοβιτς σκόραρε από τα έντεκα βήματα. Το… μύριζες στον αέρα πως από τη στιγμή που έχανε τις ευκαιρίες η ομάδα του Ερέρα, θα δεχόταν γκολ στο φινάλε. Και τι γκολ! Η κίνηση που κάνει ο Πρίγιοβιτς, ο τρόπος που βγαίνει μπροστά από την μπάλα και εκτελεί, πρέπει να διδάσκεται σε όλους τους επίδοξους φορ που επιθυμούν να φορέσουν τη φανέλα με το… «9» στην πλάτη.

Μπορεί να γίνεται μπόλικη κουβέντα για τις αφαιρέσεις βαθμών, για τα… ματς που παίζονται στις δικαστικές αίθουσες και τους πόντους που κρίνονται μακριά από τα γήπεδα. Η πραγματική διαφορά του ΠΑΟΚ όμως από τους υπολοίπους διεκδικητές του τίτλου είναι άκρως ποδοσφαιρική και λέγεται Πρίγιοβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός σκοράρει και μάλιστα φροντίζει φέτος να το κάνει και σε πολύ σημαντικά παιχνίδια. Αυτός είναι ο βασικός λόγος που θα αναδειχθεί πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ…

ΠΑΟΚΑΡΑ το αφεντικό της χώρας!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η κουβέντα αρχίζει και τελειώνει στον Πρίγιοβιτς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…