ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ

Χατζηγιοβάνης: This is…Tasos!

Ο άσος του Παναθηναϊκού εξέφρασε την αυθεντικότητά του
Χατζηγιοβάνης: This is…Tasos!

Η εικόνα του Τάσου Χατζηγιοβάνη στη Λάρισα έγινε viral. Δεν το έκανε επιτηδευμένα. Σε καμία των περιπτώσεων. Δεν είναι τέτοιο παιδί. Είναι 101% αυθεντικός!

Σχεδόν γονυπετής ζήτησε από τον προπονητή του, όπως τα παιδιά μέρες που ΄ναι από τον Αϊ-Βασίλη, να του κάνουν απλώς το χατίρι. Ένα πέναλτι…

Μία εβδομάδα νωρίτερα ο αυθορμητισμός του με την Λαμία είχε πέσει στον κουβά. Στη Λάρισα και με τον Κουρμπέλη εκτός γηπέδου η μοίρα (και ο Γιώργος Δώνης) του έκαναν το χατίρι. Ανέλαβε το χρίσμα. Υποδειγματική εκτέλεση πέναλτι, 1-3 και ο κύριος Χατζηγιοβάνης, επιτέλους, έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ της Super League.

Ενσταντανέ που απλώς έκανε το παιδί Τάσο να γίνει άνδρας! Ποδοσφαιρικά. Τέλος. Εφεξής, έχει πάρει από το χέρι τον Παναθηναϊκό: 12 ματς/3 γκολ/5 ασίστ και 3 κερδισμένα πέναλτι. Συμμετοχή (άμεση ή έμμεση) σε 11 από τα 21 τέρματα του «τριφυλλιού». Impact.

Ο Χατζηγιοβάνης έχει ένα μοναδικό ποδοσφαιρικό χάρισμα. Δεν ακούει, δεν αισθάνεται, δε νιώθει. Κυριολεκτικά. Είτε παίζει στην αυλή του σπιτιού του στη Μυτιλήνη, είτε στο «Καμπ Νόου» ο μηχανισμός παιχνιδιού του είναι ο ίδιος. Είτε φοράει την φανέλα του Οδυσσέα Ελύτη, είτε του Παναθηναϊκού είναι ένα και το αυτό. Το ίδιο έκανε και όταν έστησε την μπάλα απέναντι τον Κουέστα.

Πλέον, δίχως τσαλίμια, παρακαλετά, αλλά έχοντας κερδίσει το δικαίωμα μέσα από την ποδοσφαιρική του ωρίμανση. Το παραδέχτηκε άλλωστε και ο ποδοσφαιρικός του μπαμπάς μετά το ματς, ο Δώνης. Στις προπονήσεις ποτέ, μα ποτέ, δεν είχε προχωρήσει σε ανάλογη εκτέλεση πέναλτι. Ήταν επινόηση της στιγμής.

Μόλις, ο «κολλητός» του, ο Μπουζούκης κέρδισε την εσχάτη των ποινών, εκείνος είχε «χτίσει» ήδη το σενάριο στο μυαλό του. Γι’ αυτό είναι απρόβλεπτος ποδοσφαιρικά. Αυθεντικός σε σκέψη. Δεν είχε στο μυαλό του ούτε την αντίστοιχη ημέρα γέννησης του Πανένκα, μήτε το «τσίμπημα» του Πίρλο με την Αγγλία στο Euro2012. Ήταν Τάσος 101%.

Το παιδί που μένει ακόμη στις πολυκατοικίες στο Κορωπί. Εκείνο που μόλις τελειώσει το ματς μιλάει με την μαμά Εύη για να μάθει αν την έκανε να νιώθει περήφανη στην ομήγυρη στο γνωστό καφενείο στη Μυτιλήνη που βλέπει τα ματς.

Αυτός που έχει χτυπήσει τατουάζ που έγιναν αντικείμενα χλευασμού. Αυτός που αλλάζει την κόμμωση του πριν από κάθε ματς. Αυτός είναι ο Χατζηγιοβάνης. Ενδόμυχα ένα μικρό μεγάλο παιδί που μετράει τ’ αστέρια…

Παναθηναϊκός: Και ο Δώνης έπλασε τον Χατζηγιοβάνη

Θεός του πολέμου ο Παναθηναϊκός!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χατζηγιοβάνης: This is…Tasos!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…