ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΑΕΚ τελείωσε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ

Ο Γιάννης Χωριανόπουλος γράφει για την Ένωση και τα όσα... προκαλεί στους υπόλοιπους
Η ΑΕΚ τελείωσε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ

Πανικός και συναγερμός. Αυτή είναι η εικόνα που έρχεται στο μυαλό διαβάζοντας και βλέποντας τι γίνεται σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Παίκτες πάνε και έρχονται, μεταγραφές και μπάτζετ από τώρα πέφτουν στο τραπέζι και όλα αυτά για την επόμενη χρονιά.

Ακόμα έχει 4 αγωνιστικές για να τελειώσει, όμως, η φετινή.

Αλλά και το Κύπελλο που είναι στα ημιτελικά.

Χωρίς καμία δόση ειρωνείας και σαρκασμού η πραγματικότητα είναι μία.

Η ΑΕΚ τελείωσε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ φέτος.

Τους τελείωσε πρώτα απ’ όλα αγωνιστικά αλλά το ακόμα πιο σημαντικό είναι πως επέφερε βαρύ πλήγμα στη δομή και τη λειτουργία τους. Εκνευρισμό έφερε.

Μέσα στο γήπεδο η ΑΕΚ νίκησε τον Ολυμπιακό τρεις από τις τέσσερις φορές που τον συνάντησε. Την τέταρτη το αποτέλεσμα ήταν μια ισοπαλία στο Καραϊσκάκη, όπου και μπήκαν οι βάσεις για την πρόκριση στο Κύπελλο.

Τα παιχνίδια τα θυμούνται όλοι. Δυο ανατροπές μυθικές στο πρωτάθλημα, κυριαρχία στο Κύπελλο.

Βέβαια, το παιχνίδι που διέλυσε φέτος τον Ολυμπιακό δεν ήταν άλλο από το 1-2 στο Καραϊσκάκη. Εκεί που πέτυχαν τα πρώτα τους γκολ στο πρωτάθλημα ο Γιακουμάκης και ο Τσιγκρίνσκι. Ηταν το «the end» που μπαίνει στις ταινίες.

Οσο για τον ΠΑΟΚ: Νίκη στο ΟΑΚΑ με Λιβάια με υπεροχή και όσα έγιναν στην Τούμπα πριν από λίγο καιρό, εκεί που το 0-0 που θα έληγε το παιχνίδι διαμορφώθηκε σε 0-3 αλλά με ευθύνη μοναδική του Ιβάν Σαββίδη.

Η ΑΕΚ φέτος θύμισε κομάντο που χτυπούν και φεύγουν. Οι παρενέργειες είναι τόσο μεγάλες που στη μεγάλη τους διάσταση παρουσιάζονται τώρα.

Και η αλήθεια είναι πως θα πρέπει να έχουν άμεσες λύσεις τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ΠΑΟΚ για να αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ.

Για το πρωτάθλημα του χρόνου λέμε. Γιατί η ΑΕΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή που μιλάμε είναι η μοναδική που έχει τόσο στέρεες βάσεις.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η ΑΕΚ τελείωσε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).