ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μαρίνο στην ΑΕΚ απέτυχες

Ο Γιάννης Χωριανόπουλος γράφει για τα πεπραγμένα του Ουζουνίδη στο διάστημα που είναι προπονητής της «Ένωσης«
Μαρίνο στην ΑΕΚ απέτυχες

Είναι γεγονός πως μετά τα ματς καλό θα είναι να γράφονται ολοένα και λιγότερα για κάθε ομάδα, πολύ περισσότερο όταν εκείνη είναι η πρωταθλήτρια, όπως η ΑΕΚ.

Μια και είναι νωρίς σχετικά, αποφάσεις δύσκολα παίρνονται άμεσα αλλά στο Αγρίνιο υπήρξαν ορισμένα αγωνιστικά στοιχεία για την ΑΕΚ του Ουζουνίδη που δύσκολα αμφισβητούνται.

  • Πρώτα απ’ όλα η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που δεν μπορεί να αναπτυχθεί από τον άξονα. Η έλλειψη αξιόπιστου 8αριού έχει τονιστεί εδώ και καιρό αλλά κόντρα στον Παναιτωλικό π.χ. φάνηκε ότι αυτή τη δουλειά δεν μπορεί να την κάνει ο Άλεφ.
  • Η ΑΕΚ ότι προσπαθούσε να κάνει το έκανε από τα άκρα με παίκτες που δεν είναι εξτρέμ και δεν μπορούν να παίξουν στην γραμμή. Ο Μάνταλος που ήταν λίγο καλύτερος από το μηδέν που ήταν στα προηγούμενα παιχνίδια και ο Μπακασέτας που ήταν τραγικός.
  • Ο Παναιτωλικός, όμως, που ήταν καλά διαβασμένος τους αντιμετώπιζε, γνωρίζοντας πως θα συγκλίνουν και ο Δέλλας είχε πυκνώσει τον άξονά του μη δίνοντας και τόση σημασία στα άκρα. Και καλά έκανε. Και κέρδισε ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ.
  • Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ ήταν κακή σε όλα τα σημεία του αγωνιστικού χώρου. Ο Μπακάκης από το ένα λάθος στο άλλο, το δίδυμο των Τσόσιτς, Λαμπρόπουλου σα να ήθελε να εκθέσει τον Μπάρκα, ο Χουλτ ανεβαίνε χωρίς να ξέρει τι να κάνει. Ο Σιμόες στα χαμένα και οι παίκτες μπροστά για ακόμα ένα ματς δεν είχαν συνοχή, συνεργασίες, δεν απειλούσαν.
  • Η ΑΕΚ του Ουζουνίδη δε φοβίζει.
  • Επίσης, θα πρέπει να ψάξει πολύ κανείς για να βρει μια ομάδα που πέρυσι ήταν πρωταθλήτρια και φέτος δείχνει αυτή τη θλιβερή εικόνα.

Ουζουνίδης: Έξαλλος με τους παίκτες και προανήγγειλε εκκαθαρίσεις

  • Οι παίκτες δεν ξέχασαν την μπάλα, είναι φανερό πως δεν μπορούν να παίξουν με αυτόν τον προπονητή.
  • Ο Ουζουνίδης, όπως λέει το ρεπορτάζ, δουλεύει πολύ στα Σπάτα.
  • Αυτό, όμως, δεν αρκεί πάντα. Και ο Μοράις δούλευε αλλά στον αγωνιστικό χώρο, η ΑΕΚ δεν υπήρχε.
  • Και ο Δέλλας δεν μπόρεσε να κάνει το βήμα παραπάνω στην Ένωση αλλά στον Παναιτωλικό π.χ. δείχνει βήματα προόδου.
  • Ο Ουζουνίδης πέτυχε την είσοδο στους ομίλους του Champions League, πετώντας μάλιστα εκτός Σέλτικ και Βίντι. Εξαιρετικές ομάδες, μεγάλη επιτυχία. Η σεζόν, όμως, δεν τελειώνει τον Αύγουστο, ειδικά για μια ομάδα όπως η ΑΕΚ. Η ΑΕΚ μπήκε στο πρωτάθλημα με στόχο να το κερδίσει ξανά και όχι να χλευάζεται από τους ανταγωνιστές της και να ταπεινώνεται.
  • Τα πράγματα είναι απλά. Δύσκολα σε τέτοιο επίπεδο αλλάζει η εικόνα. Ο Ουζουνίδης έχει αποτύχει, ο ΠΑΟΚ είναι 12 βαθμούς μπροστά, η ΑΕΚ κινδυνεύει να χάσει επαφή ακόμα και με την τριάδα της βαθμολογίας.
  • Λογικά θα πρέπει να ψάχνεται ήδη ο αντικαταστάτης του.

Παναιτωλικός – ΑΕΚ 2-1: Κατάρρευση της πρωταθλήτριας στο Αγρίνιο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρίνο στην ΑΕΚ απέτυχες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).