ΛΑΜΠΡΟΣ ΓΚΑΡΑΓΚΑΝΗΣ

Μόνοι τους κι όλοι τους!

Ήταν αναμενόμενο ότι πλάι στην επιτυχία τού 4χ4 των «μπέμπηδων» του Γιώργου θα επιχειρήσει να στροφιαστεί πολύς κόσμος…
Μόνοι τους κι όλοι τους!

Ήταν αναμενόμενο ότι πλάι στην επιτυχία τού 4χ4 των «μπέμπηδων» του Γιώργου θα επιχειρήσει να στροφιαστεί πολύς κόσμος…

Τι κι αν τον Ιούλιο το ρόστερ ήταν άδειο; Τι κι αν τον Αύγουστο ο Παναθηναϊκός ήταν φαβορί για υποβιβασμό; Περασμένα ξεχασμένα. Να και μένα, θεία Λένα!

Κανείς δεν το πίστευε. Ψέμα. Το πιστέψαμε και το καταγράψαμε. Πέραν τούτου. Μπήκε ποτέ κανείς, από τους τωρινούς παλαμάκηδες, στη διαδικασία να δώσει πίστωση χρόνου; Λίγο θάρρος, βρε αδερφέ, στα νεούδια. Εντάξει, έφυγε ο Ουζουνίδης. Ήταν και είναι αγαπητός. Ο Δώνης είχε ένα βιογραφικό 3 μέτρα και Παναθηναϊκό παρελθόν. Γιατί δεν στηρίχτηκε αυτή η προσπάθεια εξ αρχής;

Γιατί ζητούσαν ορισμένοι Παναθηναϊκάρες, που θεωρούν ότι ένα φιλικό με κάποια Κλουζ είναι υψηλότερο στην αξιολόγηση είδησης από ένα επίσημο παιχνίδι Πρωταθλήματος, από τον Ερασιτέχνη να πάρει το σήμα μετά το ξεσπίτωμα από τη Λεωφόρο; Λογικό. Η σχέση των ίδιων ατόμων με τον Γιάννη Αλαφούζο ήταν εξάρτησης κι αλληλοστήριξης. Δεν θα κοβόταν εύκολα ο ομφάλιος λώρος. Αλλά να έχεις πρόβλημα με τον Αλαφούζο (το μεγαλύτερο όλων ο υπογράφων) και να το βγάζεις στην ομάδα; Να θέλει νοήμων Παναθηναϊκός να βγει το τριφυλλάκι απ’ αυτή τη φανέλα; Κι όμως. Περάσαμε καλοκαίρι απείρου κάλλους.

Και τώρα, όμως, το ίδιο ισχύει. Ό,τι δουλειά κι αν κάνει ο Γιώργαρος, θα έρθουν και τα άσχημα αποτελέσματα. Μην εκλαμβάνετε τα γραφόμενα ως απαισιοδοξία. Αυτή η ομάδα είναι ικανή να «χτυπήσει» ακόμη και Πρωτάθλημα αν την αφήσουν. Δεν θα την αφήσουν όμως. Θα φταίει ο Αλαφούζος, θα φταίει ο Παϊρόζ, θα φταίει ο Βαρδινογιάννης. Όλη η γνωστή προπαγάνδα, η οποία διέλυσε το ποδοσφαιρικό τμήμα προς όφελος συγκεκριμένων, θα κάνει την εμφάνισή της ξανά. Απλά, τώρα, δεν καρφώνονται και κάνουν πως πανηγυρίζουν για να μην φάνε μπούφλα!

Ο Δώνης όσο πιο γρήγορα καταλάβει πως είναι μόνος του με τους παίκτες του, τόσο καλύτερα. Το ξέρει από το καλοκαίρι, αλλά δεν πρέπει να παρασυρθεί τώρα από το γλείψιμο. Όσοι βεντουζάρουν τον έλεγαν «κυνηγό αποζημιώσεων» και θεωρούσαν δείγμα αλλαγής διοίκησης αν έμενε ο Ουζουνίδης. Γνωρίζει κανείς ότι Νταμπίζας και Δώνης εγκρίθηκαν για να έρθουν στον Παναθηναϊκό; Κι αν ναι, από ποιους; Το τι θα γίνει με το deal θα το δείξει ο χρόνος. Στέκομαι στις ομορφιές του Καμπετσή, στον Χατζηγιοβάναρο που κάνει ό,τι θέλει, στο πουλέν μου τον Φάνη που κερδίζει θέση βασικού πίσω και στους 12 βαθμούς, στα 10 γκολ και στους 7 διαφορετικούς σκόρερ σε 360 αγωνιστικά λεπτά.

Κατάσταση που έχει ρίξει ορισμένους στην κατάθλιψη…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μόνοι τους κι όλοι τους!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λάμπρος Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.