ΛΑΜΠΡΟΣ ΓΚΑΡΑΓΚΑΝΗΣ

Φτιάξε γήπεδο κι άσε τον Μοντάλι να λέει…

Είναι προφανές ότι σημείο τριβής για ό,τι συμβαίνει στον Παναθηναϊκό είναι το γηπεδικό. Όλο το «μαρούλι» εκεί βρίσκεται απλωμένο και περιμένει!
Φτιάξε γήπεδο κι άσε τον Μοντάλι να λέει…

Είναι προφανές ότι σημείο τριβής για ό,τι συμβαίνει στον Παναθηναϊκό είναι το γηπεδικό. Όλο το «μαρούλι» εκεί βρίσκεται απλωμένο και περιμένει!

Ο Υφυπουργός Βασιλειάδης, με δήλωσή του, θεωρεί ότι «ο Παναθηναϊκός έχει μεγαλύτερα προβλήματα από το ν’ ασχοληθεί με τον γηπεδικό».

Θεσμικός παράγοντας, συνομιλητής σύμφωνα με το ρεπορτάζ για το Athens Alive, και λέει φόρα παρτίδα ότι «εντάξει, βρε αδερφέ, ποιο γήπεδο; Ο Παναθηναϊκός πεθαίνει». Ζονγκ. Από την Πολιτεία θα έπρεπε να βγαίνει προς τα έξω, έστω και για επικοινωνιακούς λόγους μπας και τσιμπήσει κανένα ψηφαλάκι και πριν η Αίγυπτος ονομαστεί Νότιος Κρήτη, ότι η επίλυση του γηπεδικού του Παναθηναϊκού είναι και η ΣΩΤΗΡΙΑ του.

Την ίδια ημέρα ο Τζιάν Πάολο Μοντάλι, προπονητής του Ολυμπιακού τη δεκαετία του 1990 και «ταυτισμένος με το βόλεϊ του Ολυμπιακού, αφού τον τίμησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης» όπως δήλωσε στην περιβόητη συνέντευξή του, έκανε… αποκαλύψεις για το ιδιοκτησιακό ζήτημα του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού! Τι πιο φυσιολογικό, άλλωστε, από το να καλείται τον Ιούλιο του 2018 ένας προπονητής που μεγαλούργησε επί Σωκράτη Κόκκαλη στον Ολυμπιακό πριν 20 χρόνια να σχολιάσει μία ιδιοκτησιακή αλλαγή σ’ έναν εκ των μεγαλύτερων σωματείων στην Ελλάδα; Και πόσο εξόφθαλμο να χρησιμοποιείται μία δήλωση-εξυπηρέτηση (προσωπική άποψη), ως απόδειξη από Παναθηναϊκούς…

Τα πράγματα είναι, σχετικά, απλά! Ο Βασιλειάδης κάνει ένα μεγάλο λάθος, όπως και η Κυβέρνηση. Το γηπεδικό είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ για να γίνει ξανά ανταγωνιστικός ο Παναθηναϊκός. Δεν θα έπρεπε να το υποβαθμίζει, τη στιγμή μάλιστα που φαίνεται ότι υποστηρίζει το πρότζεκτ Athens Alive. Και τα δύο μαζί δεν κολλάνε… Όχι ότι είναι η πρώτη φορά που αυτός ο κυβερνητικός σχηματισμός ακολουθεί τη συγκεκριμένη πολιτική. Ο Παναθηναϊκός θέλει ΓΗΠΕΔΟ και ΣΥΝΤΟΜΑ. Ο προγραμματισμός του Παϊρόζ, ευτυχώς, είναι προς αυτήν την κατεύθυνση…

Τώρα για τους ανυπόμονους, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν αργεί. Μόλις ολοκληρωθεί, αποκτώντας επίσημο χαρακτήρα, η συμφωνία Πιεμπονγκσάντ-Αλαφούζου κι αλλάξει ιδιοκτησία ο σύλλογος ΟΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ τότε θα λυθούν όλες οι απορίες. «Κασετοφωνάκια» στη… δωρεάν αντιπολίτευση που αποφεύγει τη χρηματοδότηση όπως ο διάβολος το λιβάνι, Μοντάλιδες και δεν συμμαζεύεται το μοναδικό που κάνουν είναι να δηλητηριάζουν το κλίμα στον Παναθηναϊκό και να ωθούν σε νέο «εμφύλιο», λέξη απεχθέστατη ειδικά στην πολύπαθη Ελλάδα που ιστορικά την έχει ζήσει στο πετσί της… Όπως και το «τριφύλλι». Δεν χρειάζονται πολλά. Λίγη μπέσα και λίγη υπομονή!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φτιάξε γήπεδο κι άσε τον Μοντάλι να λέει…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λάμπρος Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.