ΜΑΝΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

Αλύγιστος ο Παναθηναϊκός!

Ο Μάνος Ανδρουλάκης σχολιάζει την εικόνα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Αλύγιστος ο Παναθηναϊκός!

Στο κυριακάτικο (11/11) φύλλο της έντυπης έκδοσης του Sportime, κλείναμε με αναφορά στη χαοτική διαφορά της αξίας του μπάτζετ των δύο ομάδων. Ο Παναθηναϊκός φρόντισε να το… καλύψει. 

Μέχρι το 75ο λεπτό αυτό δεν φάνηκε σε καμία περίπτωση, αφού με εξαίρεση το τετ-α-τετ του Ντανιέλ Ποντένσε στο 38’, ο Ολυμπιακός δεν δημιούργησε κλασική ευκαιρία.

Η άμυνα του Παναθηναϊκού ήταν για σεμινάριο, οι δύο τερματοφύλακες (Σωκράτης Διούδης-Κώστας Κότσαρης) εξαιρετικοί και οι μέσοι του εξίσου σπουδαίοι.

Το 3-4-3 του Γιώργου Δώνη απέδωσε καρπούς για δεύτερο διαδοχικό ντέρμπι και εν τέλει δικαιώθηκε. Τόσο για τη χρησιμοποίηση του Έργκους Κάτσε αντί του γιου του Χρήστου όσο και για τη μη συμμετοχή του Αντονί Μουνιέ από το ξεκίνημα.

Το γκολ του Αλβανού μέσου μπήκε ήδη στα highlights των ντέρμπι «αιωνίων». Και είναι δεδομένο ότι ο τεχνικός του «τριφυλλιού» θα τον υπολογίζει πολύ περισσότερο στο κοντινό μέλλον.

Ο Φεντερίκο Μακέντα περισσότερο αναλώθηκε στις κοκορομαχίες με τον Παπ Αμπού Σισέ, παρά στα ανοίγματα διαδρόμων προς την αντίπαλη περιοχή. Την ίδια ώρα ο Μουνιέ έκανε τραγικό λάθος στο 78’ που δεν στοίχισε (ο Δώνης είπε ότι τραυματίστηκε).

Είναι πράγματι ένα πολύ σπουδαίο αποτέλεσμα, ασχέτως αν ισοφαρίστηκε στο τέλος. Με το σοκ του τραυματισμού του Σωκράτη Διούδη, με 21-3 τελικές, με 11-0 κόρνερ, με μόλις 38% κατοχή, αυτός ο νεανικός Παναθηναϊκός δεν έχασε στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον μεγάλο του αντίπαλο.

Περισσότερα θα έχουμε την ευκαιρία να γράψουμε εντός της εβδομάδας τόσο στο site όσο και στην εφημερίδα.

Προς το παρόν, όταν ένας φίλαθλος χάνει τη ζωή του και ένας παίκτης κινδυνεύει με την απώλεια της δικής του, το ποδόσφαιρο περνά σε δεύτερη μοίρα.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του ανθρώπου, περαστικά στον Σωκράτη Διούδη.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-1: Μισές δουλειές!

Παναθηναϊκός: Καθησυχαστικά τα μηνύματα για Διούδη

Δώνης: «Με στεναχώρησαν πολύ οι παίκτες μου»

Παναθηναϊκός: Καταγγέλλει δύο παγκόσμιες πρωτοτυπίες

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αλύγιστος ο Παναθηναϊκός!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάνος Ανδρουλάκης

Ο Μάνος Ανδρουλάκης σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και το 2006 έκανε την αρχή σε εβδομαδιαία εφημερίδα του Ηρακλείου Κρήτης. Από το 2009 μέχρι το 2015 εργάστηκε στην ιστοσελίδα Contra.gr. Στο Sportime επιμελείται τους αγώνες του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού και θέματα γύρω από την «πράσινη» επικαιρότητα.