ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΚΙΟΥΛΕΝΟΓΛΟΥ

Αν δεν το πήρατε χαμπάρι…

Αφήστε το ματς στην άκρη. Είναι ένα από τα πολλά. Δεν είναι το θέμα της επόμενης ημέρας (για εμένα). Να με συμπαθάτε, αλλά όσα έγιναν μετά το φινάλε ήταν όλο το… ζουμί. Αν δεν πήρατε χαμπάρι, η μία ομάδα κατήγγειλε απόπειρα δωροδοκίας των διαιτητών από την αντίπαλη. Σχεδόν επίσημα ο Παναθηναϊκός είπε ότι ο Ολυμπιακός...
Αν δεν το πήρατε χαμπάρι…

Αφήστε το ματς στην άκρη. Είναι ένα από τα πολλά. Δεν είναι το θέμα της επόμενης ημέρας (για εμένα).

Να με συμπαθάτε, αλλά όσα έγιναν μετά το φινάλε ήταν όλο το… ζουμί. Αν δεν πήρατε χαμπάρι, η μία ομάδα κατήγγειλε απόπειρα δωροδοκίας των διαιτητών από την αντίπαλη.

Σχεδόν επίσημα ο Παναθηναϊκός είπε ότι ο Ολυμπιακός (επιχείρησε να χρηματίσει) τους ρεφερί του πρώτου «αιώνιου» ντέρμπι της χρονιάς. Με 20.000 ευρώ ο καθένας από τους δύο της διαιτητικής τριάδας!!!

Να με συμπαθάτε, αλλά η είδηση είναι εξαιρετικά σοβαρή, πέρα από τους πρώτους…  πανηγυρισμούς στο άκουσμα της καταγγελίας.

Δεν είναι μόνο η βαρύτητα όσων είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Είναι όλα τα… απόνερά της.

Η καταγγελία… έσκασε το βράδυ της Παρασκευής, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει ακουστεί το παραμικρό.Είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα απαντήσει στην καταγγελία. Και αυτό είναι το σωστό. Το λογικό.

Οι… κατηγορούμενοι θα πρέπει να τοποθετηθούν. Να μας πουν τη δική τους πλευρά.

Και φυσικά, αν είναι… αθώοι θα έχουν το δικαίωμα να κυνηγήσουν το «καθαρό κούτελό» τους, όπου αυτοί θέλουν.

Μιλάμε για μία δωροδοκία! Για χρηματισμό! Μία καταγγελία, η οποία οφείλει να έχει αποδείξεις. Ατράνταχτες. Γιατί αλλιώς αποτελεί δυσφήμιση του χείριστου είδους. Και αντιμετωπίζετε (από τη Δικαιοσύνη) με έναν και μοναδικό τρόπο.

Κοινώς, αν είχα τις αποδείξεις για το… στήσιμο της ομάδας μου, θα της είχα καταθέσει ήδη στον αρμόδιο. Θα καλούσα τον ίδιο τον Μπερτομέου στην Αθήνα, θα τον πήγαινα στον Εισαγγελέα και θα… εξέθετα ολόκληρη την Euroleague. Η αλήθεια είναι πως το Σάββατο και την Κυριακή ακόμη και η Δικαιοσύνη έχει αργία.

Άρα από Δευτέρα περιμένουμε κάτι πάρα πολύ μεγάλο. Σωστά;

Και μία άλλη παράμετρος. Αν αποδειχτούν τα λεγόμενα των «πράσινων», τότε θα πρέπει να παύσει ολόκληρη η Euroleague. Σωστά;

Θα πρέπει να αποβληθεί ο Ολυμπιακός. Σωστά;

Θα πρέπει να εκδιωχθούν οι διαιτητές που τα… πήραν. Σωστά;

Μιλάμε ότι θα… διαλυθεί  ολόκληρο το «οικοδόμημα» του Μπερτομέου.

Έτσι απλά.

Αλλιώς; Το είπαμε παραπάνω. Ο Ολυμπιακός θα έχει το δικαίωμα να ακολουθήσει όποιο δρόμο θέλει.

Ο «ύπνος» του Μπλατ και οι απαραίτητοι… Θανάσηδες

Απίστευτες καταγγελίες από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός περί απόπειρας δωροδοκίας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αν δεν το πήρατε χαμπάρι…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Γκιουλένογλου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.