ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΚΑΤΟΣ

Μονο στη… Eurovision!

Πρωτιά στην Αθήνα Φινλανδοί είχαν να πάρουν από τότε με τους Lordi!
Μονο στη… Eurovision!

Μια και σήμερα και η… ταλαιπωρία με την Εθνική και το Νations League ολοκληρώνεται. Ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος. Χωρίς αγωνιστικό πλάνο, χωρίς μέταλλο, χωρίς ατομικές εμπνεύσεις, όταν στράβωναν τα παιχνίδια. Δύο δύσκολα ματς είχε να δώσει και τα έχασε δύο. Στην Φινλανδία και την Ουγγαρία.

Οι Σκανδιναβοί ήρθαν στην Αθήνα και πανηγύρισαν την πρωτιά. Τελευταία φορά που πανηγύρισαν Φινλανδοί στην Αθήνα πρώτη θέση, ήταν οι Lordi το 2006 στη Eurovision!

Πέρα όμως από τις… χαριτωμενιές, η Εθνική έχει μικρύνει. Εχει μικρύνει πολύ. Κάποτε, μετά το 2004 ήταν αποτυχία αν δεν συμμετείχε σε EURO. Πλέον θα’ ναι μεγάλη επιτυχία, αν καταφέρει να προκριθεί!

Και πριν πείτε ότι είμαι κακοπροαίρετος, κακεντρεχής, υπερβολικός, δείτε τα εισιτήρια που «κόπηκαν» στα δύο εντός έδρας παιχνίδια. Τι; Δεν είναι ποδοσφαιρικό γήπεδο το ΟΑΚΑ; Συμφωνώ. Δείτε και τα νούμερα της τηλεθέασης. Μια η άλλη είναι!

Η πρόσληψη Αναστασιάδη για πολλούς χαρακτηρίστηκε πισωγύρισμα. Πισωγύρισμα είναι όταν η πορεία σου είναι προς τα μπρος. Σόρυ, αλλά δεν μου προκύπτει κάτι τέτοιο παρακολουθώντας αυτή την Εθνική. Οποτε; Τι είχαμε, τι παραπάνω θα χάσουμε.

Και επειδή όταν μιλάμε για Εθνική, στην κουβέντα μπαίνει και η ΕΠΟ, το λάθος δεν είναι του Γραμμένου με τον Αγγελο. Ούτε του Γκιρτζίκη με τον Σκίμπε. Το «έγκλημα» το έκανε ο Σαρρής όταν επέλεξε να αντικασταθεί ο Φερνάντο Σάντος μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Εύκολος φάνταζε για τον πρώην πρόεδρο της Ομοσπονδίας, ο όμιλος για του EURO του 2016 (Νησιά Φερόε, Ουγγαρία, Φινλανδία, Ρουμανία, Β. Ιρλανδία). Και έφερε τον Ρανιέρι… Και έκτοτε δεν έχουμε σηκώσει κεφάλι! Να τα γράφουμε κι αυτά!

Περήφανος ο Βλαχοδήμος (pic)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μονο στη… Eurovision!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!