Έλεγχος Διαιτησίας: Στο Αγρίνιο ο Εισαγγελέας, όχι στο Περιστέρι

Τα «εγκλήματα» έγιναν στο Παναιτωλικός – ΑΕΚ και όχι στο Ατρόμητος – Ολυμπιακός.
Έλεγχος Διαιτησίας: Στο Αγρίνιο ο Εισαγγελέας, όχι στο Περιστέρι

Έλεγχος Διαιτησίας 12ης αγωνιστικής. Πολλά τα λάθη που είχαμε και την εβδομάδα  που πέρασε στη Super League. Τι λάθη δηλαδή, «εγκλήματα». Κυρίως σε όσα έγιναν στο Παναιτωλικός – ΑΕΚ και λιγότερο στο Ατρόμητος – Ολυμπιακός.

 

ΠΑΟΚ-Ξάνθη 2-0

Ούτε ο Λισγάρας, ούτε ο Μπαξεβανίδης κάνουν φάουλ στον Λημνιό, από το οποίο προήλθε το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ. Δεν τίθεται θέμα τιμωρίας του Σέζου (Κιλκίς).

Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-2

Μάθανε ότι… γαργαλιόμαστε! To τερμάτισαν το… bullying στο Περιστέρι. Ισως το πιο δύσκολο από διαιτητικής άποψης φετινό ματς το Ατρόμητος – Ολυμπιακός. Υπάρχει πέναλτι στον Ποντένσε στο 34’ που δεν καταλογίστηκε και γκολ οφσάιντ που κακώς μέτρησε στις καθυστερήσεις. Το πάτημα του Γιαννούλη στον Φορτούνη ήταν εκτός περιοχής, αλλά ήταν και 2η κίτρινη κάρτα που δεν δόθηκε, αφού δεν καταλογίστηκε το φάουλ.

Το αν θα δοθεί έμμεσο πριν το γκολ του Ατρομήτου είναι στη κρίση το Ευαγγέλου. Κατ’ εμέ, σωστά δεν δόθηκε. Και για τον παρητηρητή του. Ο Καρατζάς… έστειλε σύμφωνα με την έκθεση του, τους τρεις από τους τέσσερις της διαιτητικής ομάδας. Ευαγγέλου και α’ βοηθό (Αλεξέα) για το πέναλτι του 34’ και τον Καρσιώτη για το γκολ-οφσάιντ του Ολυμπιακού. Μόνο ο Ζαχαριάδης που ήταν 4ος την γλίτωσε.

Παναιτωλικός-ΑΕΚ 2-1

Ταλαιπώρησε το σημαιάκι της η Δέτση. Δεν πέτυχε υπόδειξη. Ακόμα ψάχνουμε τι είδε στο γκολ του Παναιτωλικού και το ακύρωσε. Οφσάιντ και το γκολ της ΑΕΚ. Άλλες τρεις λανθασμένες αποφάσεις από την Αθηναία βοηθό. Πως ανέβηκε Σούπερ Λιγκ με μόλις τέσσερα παιχνίδια πέρσι στη Β’ Εθνική, είναι απορίας άξιο.  Θα αργήσει να οριστεί ξανά. Πολύ χαμηλός ο βαθμός του Μαυρόπουλου.

Παναθηναϊκός-Απόλλων Σμύρνης 5-1

Η φάση με το απλωμένο χέρι του Οικονόμου είναι δύσκολη, αλλά ο Φωτιάδης δεν λάθεψε. Αν και φαίνεται ότι η μπάλα βρίσκει στον αγκώνα, μετά από πολλά ριπλέι ο ρέφερι δικαιώνεται που δεν πήγε βούλα, αφού η μπάλα βρήκε στον ώμο του. O Φλώτσιος επίσης δεν είδε παράβαση και του έβαλε καλό βαθμό.

ΟΦΗ-Αρης 1-2

Ότι έδωσε και ότι δεν έδωσε ο Τζήλος ήταν σωστό. Πολύ καλή η διαιτησία του Λαρισαίου ρέφερι στο Ηράκλειο. Ικανοποιημένος ο Σταθόπουλος (Αχαϊας, πολλά συγχαρητήρια και λίγες παρατηρήσεις.

Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ

Δύο φάσεις που… μύρισαν πέναλτι στη Τρίπολη. Δεν δόθηκε κανένα και σωστά. Στο 13’ δεν υπάρχει κανένα χέρι. Μόνος του πέφτει στο 56’ ο Ντέλετις, δεν… τσίμπησε ο Παπαπέτρου. Ενθουσιασμένος ο παρατηρητής Βλάχος από τα Γρεβενά.

ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός 2-0

Κανείς δεν θυμάται ποιος «σφύριξε» στα Γιάννινα. Κέρδος για τον Τζοβάρα που δεν αντιμετώπισε προβλήματα. Ο Κομπότης που ήταν στο γήπεδο τα έβαλε μόνο με την ομάδα του!

Πανιώνιος-Λαμία 1-0

Ένα, ίσον κανένα. Μικρολαθάκια από τον Φωτιά στη Νέα Σμύρνη, ανάξια αναφοράς. Το καρπούζι στη μέση. Και τα… σπόρια! 8.3 του έβαλε ο Αθηναίος Μητροφάνης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έλεγχος Διαιτησίας: Στο Αγρίνιο ο Εισαγγελέας, όχι στο Περιστέρι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!