ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΚΑΤΟΣ

Μαζεμένα σε ένα ματς

Καλές διαιτησίες η 14η αγωνιστική, με εξαίρεση του Διαμαντόπουλου στο «Καραϊσκάκης». Ολυμπιακός-Λαμία 3-0 (Διαμαντόπουλος) Σε όλες οι δύσκολες φάσεις στο Ολυμπιακός – Λαμία πάρθηκαν λάθος αποφάσεις. Στο 17’ ο Καρυπίδης κάνει τάκλιν καθυστερημένο και ανατρέπει τον Ομάρ. Αν δεν γινόταν αυτό ο επιτιθέμενος έχει πολλές πιθανότητες να σκοράρει. Συνεπώς μπορεί να θεωρηθεί προφανή ευκαιρία. Πέναλτι...
Μαζεμένα σε ένα ματς

Καλές διαιτησίες η 14η αγωνιστική, με εξαίρεση του Διαμαντόπουλου στο «Καραϊσκάκης».

Ολυμπιακός-Λαμία 3-0 (Διαμαντόπουλος)

Σε όλες οι δύσκολες φάσεις στο Ολυμπιακός – Λαμία πάρθηκαν λάθος αποφάσεις. Στο 17’ ο Καρυπίδης κάνει τάκλιν καθυστερημένο και ανατρέπει τον Ομάρ. Αν δεν γινόταν αυτό ο επιτιθέμενος έχει πολλές πιθανότητες να σκοράρει. Συνεπώς μπορεί να θεωρηθεί προφανή ευκαιρία. Πέναλτι και κίτρινη αφού ο παίκτης της Λαμία πάει για τη μπάλα.

Στο 29’ το μαρκάρισμα του Γκιγιέρμε στον Μπλάζιτς είναι κόκκινη κάρτα.

Στο 38 νέο πέναλτι, που επίσης δεν καταλογίζεται.  Ο Σισέ απλώνει το πόδι βρίσκει τον Μπερτόγλιο και τον ανατρέπει.

Στο 68’ ο Γκιγιέρμε έπρεπε να αποβληθεί για… δεύτερη φορά. Πατάει με πρόθεση στον αστράγαλο τον Δημούτσο. Το «έχασε» και αυτό ο Διαμαντόπουλος.

Λάθος και για τον β’ βοηθό Πετρόπουλο, ο οποίος στο 56’ υποδεικνύει οφσάιντ τον Φορτούνη που γίνεται κάτοχος της μπάλας από κακό παίξιμο αντιπάλου.

Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 1-0 (Σιδηρόπουλος)

Το πέναλτι που καταλογίζει στο 63’ στο άτσαλο μαρκάρισμα του Κολοβέτσιου στον είναι σωστό. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού δεν έχει καμία πρόθεση να παίξει τη μπάλα, πέφτει πάνω στον αντίπαλο του και τον βρίσκει και χαμηλά στο πόδι. Δεν χρειαζόταν κίτρινη κάρτα, αφού δεν προκύπτει αντιαθλητικό μαρκάρισμα ή υποσχόμενη ευκαιρία.

Υπάρχει τράβηγμα του Ρισβάνη στον Καμπετσή, αλλά δεν δίνεται τέτοιο πέναλτι. Στις καθυστερήσεις έπρεπε να δει κίτρινη κάρτα και ο Μάντσον που ενεπλάκη στο επεισόδιο με Λαγό και Σάκιτς. Σωστή η αποβολή του παίκτη των «πρασίνων».

ΑΕΛ-ΑΕΚ 0-0 (Ζαχαριάδης)

Το πρόβλημα, χρόνιο, του Ζαχαριάδη είναι στον πειθαρχικό έλεγχο. Φάνηκε και στη Λάρισα. Δύσκολη φάση δεν του έτυχε και πέρασε απαρατήρητος.

Σωστά ακυρώθηκε στο 75′ το γκολ της ΑΕΚ, καθώς έχει γίνει νωρίτερα επιθετικό φάουλ.

Αρης-Παναιτωλικός 1-2 (Ευαγγέλου)

Άψογος. Ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια έκανε ο Ευαγγέλου στο «Βικελίδης». Στο 28’ αν και μακριά από τη φάση, σωστά απέβαλε τον Κουέστα καταλογίζοντας πέναλτι υπέρ του Παναιτωλικού. Ο πορτιέρε του Αρη παραλίγο να βγάλει το σορτσάκι του Μοράρ που είναι σε προφανή θέση για γκολ.

Στο 58′ δεν υπάρχει κάτι στην πτώση του Γκάμα στην περιοχή του Παναιτωλικού.

ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος 3-1 (Παπαπέτρου)

Δύσκολη η φάση του 88’ αλλά το ριπλέι δικαιώνει τον Παπαπέτρου που καταλόγισε πέναλτι στο χέρι του Σταυρόπουλου. Ο αμυντικός του Πανιωνίου βρίσκει μεν πρώτα τη μπάλα με το κεφάλι, αλλά έχει τα χέρια του σε τέτοια θέση που μεγαλώνουν τον όγκο του, ενώ κάνει κίνηση να την εμποδίσει να φύγει από το πεδίο δράσης του και ενώ σε πολύ κοντινή απόσταση υπάρχει αντίπαλος που μπορεί να αποκομίσει πλεονέκτημα.

Αστέρα Τρίπολης-ΟΦΗ 2-1 (Φωτιάδης)

«Βόλτα» έκανε στη Τρίπολη ο Φωτιάδης. Δεν χρειάστηκε να διαχειριστεί τη μεγάλη και δύσκολη φάση.

Απόλλων Σμύρνης-Ξάνθη 1-0 (Βρέσκας)

Δεν είχε τίποτα το ματς της Ριζούπολης. Ο Βρέσκας έβγαλε εύκολα το ματς.

Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ 1-2 (Κουμπαράκης)

Ο Θρακιώτης ρέφερι έχει ήδη ξεχαστεί. Καμία φάση μέσα στα «κουτιά». «Γκάφα» του 4ου Φωτιά που αντί για τρία λεπτά καθυστέρηση που του είχε υποδειξει ο ρέφερι της αναμέτρησης έδειξε αρχικά 9 (!) και μετά το διόρθωσε.

Ο Διαμαντόπουλος έκανε λάθη και αδίκησε τον… εαυτό του!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαζεμένα σε ένα ματς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!