ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΡΛΑΚΗΣ

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ΚΕΔ!

Αν φτάσουμε στο σημείο να ασχοληθεί ο Πρωθυπουργός της χώρας ώστε να ορίσει διαιτητές σε έναν αγώνα μπάσκετ, τότε να ανησυχήσουμε. Γράφει ο Νίκος Μπουρλάκης
Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ΚΕΔ!

Επειδή έχουμε αρχίσει να χάνουμε κάθε ίχνος λογικής σ’ αυτή τη χώρα νομίζω ότι οφείλουμε να το στρίψουμε το τιμόνι καθώς έχουμε πάρει έναν δρόμο που δεν οδηγεί πουθενά!

Ουδόλως με ενδιαφέρει το πως θα με χαρακτηρίσετε αλλά ακόμα κι εσείς, οι θερμόαιμοι, θέλω να πιστεύω ότι αν ηρεμήσετε και σκεφτείτε λογικά, θα συμφωνήσετε μαζί μου. Είναι ποτέ δυνατόν να ζητάει μια ομάδα την… παρέμβαση του Πρωθυπουργού της χώρας για το ποιοί διαιτητές θα διευθύνουν έναν αγώνα μπάσκετ;

Είναι ποτέ δυνατόν να ασχοληθεί ένας Πρωθυπουργός μιας χώρας με το να ορίσει διαιτητές, Ελληνες ή ξένους ή εξωγήινους, σε έναν αγώνα μπάσκετ; Σκεφείτε το ρε παιδιά, πέρα από οπαδικά αισθήματα: Σας φαίνεται λογικό ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ;

Προσωπικά, αν ο κ.Αλέξης Τσίπρας ασχοληθεί με το θέμα αυτό, δηλαδή με τον ορισμό διαιτητών σε έναν αγώνα μπάσκετ, θα θεωρήσω ότι έχει πολύ ελεύθερο χρόνο, που κανονικά με τέτοια ατζέντα δεν θα έπρεπε να έχει!

Και σ’ αυτή την περίπτωση θ’ αρχίσω να ανησυχώ ακόμα περισσότερο για την Ελλάδα! Όταν ένας Πρωθυπουργός ασχολείται με τον ορισμό διαιτητών, τότε να πιαστούμε χέρι- χέρι και να τραβήξουμε προς το Ζάλογγο! Κι επισήμως δεν θα υπάρχει καμία ελπίδα.

Θεωρώ πέρα ως πέρα παράλογο να ζητάμε από τον Πρωθυπουργό της χώρας να ασχοληθεί με ένα τέτοιο ζήτημα. Δεν γίνεται να κάνουμε τα πάντα ίσωμα! Είναι ο Πρωθυπουργός της χώρας κι έχει σαφώς σοβαρότερα ζητήματα να ασχοληθεί.

Για παράδειγμα υπάρχει το ζήτημα με το γειτονικό κρατίδιο και γίνονται επαφές γι’ αυτό το διάστημα. Λέω λοιπόν στον κ.Τσίπρα να ζητήσει το “πάγωμα” των διαπραγματεύσεων μέχρι να οριστούν οι διαιτητές των τελικών της Basket League.
Ρε είμαστε σοβαροί;

Βεβαίως θα πρέπει να δούμε τα πράγματα ως έχουν αυτή την στιγμή στην χώρα μας και το γεγονός ότι ζητείται από ομάδα (τώρα είναι η ΚΑΕ Ολυμπιακός αλλά έχουν υπάρξει και άλλες ομάδες όπως και παράγοντες) έτσι… ανερυθρίαστα παρέμβαση Πρωθυπουργού για τέτοιο ζητημα, φανερώνει ότι έχουμε πάει αλλού! Αλλού γι’ αλλού!

Και κυρίως ότι έχουμε καταστήσει την διεξαγωγή ενός αγώνα μπάσκετ (ποδοσφαίρου, βόλεϊ, τάβλι ό,τι θέλετε) θέμα ζωής ή θανάτου. Θέμα ύψιστης σημασίας… Ως προτεραιότητα στην ζωή μας. Ενώ δεν είναι έτσι.

Ειλικρινά αρνούμαι να πιστέψω ότι υπάρχει άνθρωπος που θεωρεί λογική αυτή την ενέργεια των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Αν θεωρούν ότι αδικούνται κι έχουν εξαντλήσει όλη την στρατηγική και την πολιτική τους κι επόμενο βήμα είναι ο… Πρωθυπουργός (για έναν αγώνα μπάσκετ) ειλικρινά δεν έχω λόγια!

Επίσης κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο, πέραν φυσικά της δημιουργίας εντυπώσεων, που η ιδιοκτησία της ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν απευθύνεται στον αρμόδιο Υφυπουργό κ.Βασιλειάδη αλλά στον Πρωθυπουργό!!!

Λοιπόν, ο Πρωθυπουργός ΔΕΝ θα ορίσει διαιτητές. Ούτε και πρέπει να ορίζει διαιτητές. Τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ΚΕΔ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μπουρλάκης

Στις 5 Σεπτεμβρίου του 1989 δημοσιεύτηκε το πρώτο του κείμενο στο «7ήμερο του μπάσκετ» κι ακολούθησε μια μακρά διαδρομή σε «Φως των Σπορ», «Αθλητική Ηχώ», «Goal News» και από το 2017 στο «Sportime». Έχει εργαστεί σε ιστοσελίδες ως σχολιογράφος (sentragoal.gr, basketblog.gr μεταξύ άλλων), στα περιοδικά μπάσκετ «Τρίποντο» και «All Star Basket», στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «Sentra 103,3» και «AlphaSport» όπως και ως υπεύθυνος Τύπου σε ομάδες της Basket League αλλά και στον ΕΣΑΚΕ. Επίσης εργάστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 ενώ επί σειρά ετών ήταν καθηγητής στο New York College, στο ΙΕΚ Ομηρος και στο City Unity College