ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΙΤΣΗΣ

«Τρομάζει» με το… καλημέρα!

Η επιβλητική παρουσία του ΠΑΟΚ και το εντυπωσιακό πρότζεκτ του
«Τρομάζει» με το… καλημέρα!

Μπορεί το όνομα της Βασιλείας να ξεγελάει το κοινό που δεν έχει ειδικές γνώσεις, ωστόσο μιλάμε για ένα κλαμπ, που έχει γιγαντωθεί χάρη στην οικονομική της κατάσταση και την εκπληκτική της οργάνωση που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Κι όμως, το βράδυ της Τρίτης, αν κάποιος έβλεπε τον αγώνα χωρίς να γνωρίζει τι χρώματα φορούν οι δύο αντίπαλοι θα νόμιζε πως ο ΠΑΟΚ είναι αυτός ο σύλλογος με τα πολλά χρόνια εμπειρίας στο Champions League και τα εκπληκτικά αποτελέσματα, που έκαναν θόρυβο στην Ευρώπη.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου «πάτησε» στην κυριολεξία τους Ελβετούς με «όπλο» της τη χημεία των παικτών της και το πάθος της κερκίδας.

Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε πάρει σκορ πρόκρισης αλλά θέλετε η μοίρα του, θέλετε το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει φτάσει στα επίπεδα ενός συλλόγου όπως είναι η Βασιλεία, κατάφερε πάλι να βάλει δύσκολα στον εαυτό του με το γκολ που δέχτηκε.

Ωστόσο η εμφάνιση και η νίκη σε έναν τέτοιου επιπέδου αγώνα έδειξε με το καλημέρα της αγωνιστικής σεζόν τη δυναμική που έχει πλέον ο ΠΑΟΚ αλλά και φυσικά τις άγριες διαθέσεις του ενόψει του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ούτως ή άλλως ο στόχος των ομίλων του Champions League μοιάζει πολύ μακρινός και είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί οπότε θεωρώ ότι δεν πρέπει τόσο να σταθούμε στο αν ο ΠΑΟΚ δέχτηκε το γκολ αλλά στην παρουσία της ομάδας, που δείχνει πιο δυνατή από ποτέ και κυρίως πιο σίγουρη για τον εαυτό της και το τι μπορεί να πετύχει.

Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι φαίνεται να διαμορφώνεται ένα ιδιαίτερο πρότζεκτ φέτος με την προσθήκη στην ενδεκάδα νεαρών και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών όπως είναι ο Λημνιός και ο Ζαμπά ενώ σίγουρα κάποια στιγμή την ευκαιρία του θα πάρει και ο Λάζαρος Λάμπρου.

Σύμφωνα με την εικόνα των δύο ομάδων την Τρίτη το βράδυ ο ΠΑΟΚ θα προκριθεί μέσα στη Βασιλεία. Βέβαια, επειδή στο ποδόσφαιρο κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί, το σημαντικότερο απ’ όλα είναι αυτό που έχει δημιουργήσει ο Δικέφαλος, το οποίο έχει και παρόν και μέλλον.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Τρομάζει» με το… καλημέρα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.