ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΙΤΣΗΣ

ΠΑΟΚ εσύ, εσύ θα προκριθείς!

Η αισιοδοξία για τη σημερινή ρεβάνς και το σημείο-κλειδί που θα δώσει την πρόκριση στον Δικέφαλο
ΠΑΟΚ εσύ, εσύ θα προκριθείς!

Σήμερα το βράδυ στο γήπεδο-στολίδι της Βασιλείας ο ΠΑΟΚ καλείται να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα του, απέναντι στους Ελβετούς και να πάρει μία μεγάλη πρόκριση, η οποία θα φέρει στον δρόμο του την Σπαρτάκ Μόσχας στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η ελβετική ομάδα έχει την εμπειρία από τέτοιους αγώνες και ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ αλλά δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και ο Δικέϕαλος δεν έχει να ϕοβηθεί τίποτα στο σημερινό ματς. Αν το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου αγωνιστεί όπως μας έχει… μάθει όλον αυτόν τον καιρό και μπει μέσα στο γήπεδο όχι για να «κρατηθεί» από το 2-1 του πρώτου αγώνα αλλά για να κερδίσει, τότε θα προκριθεί ακόμη και πιο εύκολα απ΄ ότι αναμένεται.

Την αισιοδοξία αυτήν την… βγάζει η ίδια η ομάδα με τις εμϕανίσεις της, με τον ΠΑΟΚ να είναι ϕέτος ϕτιαγμένος για μεγάλα πράγματα και μία πρόκριση σήμερα μπορεί να δώσει τρομερή ώθηση για τη συνέχεια ακόμη και για τους ομίλους του Champions League όσο δύσκολος και να ϕαίνεται εξ αρχής αυτός ο στόχος. Σημείο «κλειδί» για την εξέλιξη του αποψινού ματς θα είναι η απόδοση του Δημήτρη Πέλκα.

Ο Έλληνας ποδοσϕαιριστής στο πρώτο ματς της Τούμπας, δεν ήταν έτοιμος όμως τώρα αν αγωνιστεί όπως στα ϕιλικά της Ολλανδίας και όπως έπαιζε πέρσι όλη τη σεζόν, τότε μπορεί να δώσει στον ΠΑΟΚ αυτό που χρειάζεται ώστε να είναι πιο δυνατός επιθετικά και να πετύχει ένα γκολ, που μπορεί να είναι αρκετό για να χαρίσει την πρόκριση στους Κυπελλούχους Ελλάδος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ εσύ, εσύ θα προκριθείς!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.