ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΙΤΣΗΣ

Νίκος Τοσκίτσης: Ευκαιρία να προχωρήσει στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ αρκεί να κάνει την μεταγραφή που πρέπει!

Ο ΠΑΟΚ έχει μια μεγάλη ευκαιρία μπροστά του να προχωρήσει στην Ευρώπη αρκεί να κάνει την μεταγραφή που επιβάλλεται! Γράφει ο Νίκος Τοσκίτσης.
Νίκος Τοσκίτσης: Ευκαιρία να προχωρήσει στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ αρκεί να κάνει την μεταγραφή που πρέπει!

Νίκος Τοσκίτσης: Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το μεγαλύτερο μέρος της μεταγραφικής του προσπάθειας και μένει πλέον να δούμε αν θα βάλει το κερασάκι στην τούρτα αποκτώντας ένα ποδοσφαιριστή αξίας για τη θέση «10». Είναι κομβικής σημασίας αυτή η απόφαση και το αν τελικά θα καταφέρουν οι ασπρόμαυροι να φέρουν έναν ποδοσφαιριστή που θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο το επίπεδο στην επιθετική του γραμμή αλλά και θα δώσει άλλη μία πολύ σημαντική λύση στα χέρια του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Διότι ως τώρα έχει προχωρήσει σε καλές κινήσεις αλλά αυτήν που σίγουρα θα απογειώσει την ομάδα ακόμη δεν την έχει πετύχει. Η ολοκλήρωση της ενίσχυσης του ΠΑΟΚ θα είναι και αυτή που θα δείξει το δρόμο για το τι μπορεί να καταφέρει φέτος η ομάδα του Λουτσέσκου.

Αν θα μπορέσει δηλαδή, εκτός του να κάνει πρωταθλητισμό κάτι που θεωρείται δεδομένο (αφού έχει μοναδικό δυνατό αντίπαλο τον Ολυμπιακό εντός συνόρων), να πετύχει ο δικέφαλος και το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη αφού και η χθεσινή κλήρωση είναι ιδιαίτερα βατή ώστε να προκριθεί από τον όμιλο και μάλιστα ως πρώτος, χωρίς να χρειαστεί να δώσει μπαράζ.

Η πιο δυνατή ομάδα του ομίλου είναι η Κοπεγχάγη αλλά ένας καλός και σοβαρός ΠΑΟΚ, μπορεί να καταλάβει την πρώτη θέση.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου δεν ξεχνάει τα… μεταγραφικά καπρίτσια

ΠΑΟΚ: Πρόταση από Σερίφ Τιρασπόλ για Μιχάι!

Αρναούτογλου Καιρός: Ευχάριστα νέα – Βελτιώνεται η κατάσταση, τι φαινόμενα θα επικρατήσουν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νίκος Τοσκίτσης: Ευκαιρία να προχωρήσει στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ αρκεί να κάνει την μεταγραφή που πρέπει!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.