ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΙΤΣΗΣ

Νέα Τούμπα για όλους μας…

Το μεγαλύτερο έργο που έχει γίνει ποτέ για τον ΠΑΟΚ
Νέα Τούμπα για όλους μας…

Η Νέα Τούμπα θα είναι το μεγαλύτερο έργο που έχει γίνει ποτέ για τον ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος, η πόλη, η Μακεδονία, οι πολίτες της και το κράτος πρέπει να εκμεταλλευτούν την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην ΠΑΕ διότι χωρίς αυτόν, δεν θα ήταν και δεν θα είναι εφικτό να γίνει πραγματικότητα ένα τόσο μεγάλο εγχείρημα.

Ειδικά για τη Θεσσαλονίη το να κτιστεί ένα καινούργιο στάδιο, μοιάζει ως… θαύμα αφού δεν κτίζεται τίποτα και καμιά ομάδα, δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να δημιουργήσει κάτι καινούργιο αλλα ούτε και τη δύναμη να επηρεάζει την κυβέρνηση ώστε να βοηθήσει και αυτή την ανάπτυξη της χώρας και του αθλητισμού.

Διότι δεν μιλάμε για ένα στάδιο που απλά θα αγωνίζεται ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ αλλά ένα γήπεδο, που θα φιλοξενήσει χιλιάδες αθλητές της Θεσσαλονίκης και όλα τα τμήματα των ομάδων. Είναι πραγματικά κρίμα, τα παιδιά αυτής της χώρας να προπονούνται κάτω απο παλιές, σάπιες στέγες, με πολλές αντιξοότητες, όπως δεν είναι ωραίο και είναι και επικίνδυνο, να φιλοξενούνται χιλιάδες φίλαθλοι να δουν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα σε σάπιες κερκίδες άλλων δεκαετιών.

Αν βγάλουμε λοιπόν τις οπαδικές παρωπίδες δεν βλέπω τον λόγο που θα έπρεπε κανείς να μην είναι ικανοποιημένος με τις κυβερνητικές εξαγγελείες αρκεί βέβαια οι υποσχέσεις να γίνουν πραγματικότητα. Αλλωστε το κράτος δεν θα βγάλει ούτε ένα ευρώ απο τα ταμεία του αλλα θα πάρει χρήματα απο το “ενοίκιο” στην ΠΑΕ και το έργο θα χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη.

Ο Δικεφαλος δεν ζητάει χρήματα, παρόλο που το αντίθετο έχει συμβεί, δηλαδή η ΠΑΕ έδωσε πολλά εκατομμύρια ευρώ στην χώρα όταν εξόφλησε χρέη δεκαετιών, τη στιγμή που άλλες ομάδες έμπαιναν σε ειδικά άρθρα για να γλιτώσουν τα χρέη τους, δημιουργώντας στη συνέχεια καινούργια, τα οποία και πάλι δεν πλήρωσαν.

Ο ΠΑΟΚ απο το κράτος ζητάει μόνο, να του παραχωρηθεί επι πληρωμή, ένα μικρό κομμάτι γης δίπλα απο τη δική του και δίπλα απο το ολόδικο του γήπεδο, για να γίνει η Νέα Τούμπα όπως της αρμόζει, ένα στάδιο για όλους μας!

Αγωνία για Χατσερίδη!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέα Τούμπα για όλους μας…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.