ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΙΤΣΗΣ

Ήρθε η ώρα της αλήθειας

Αφού δεν διασύρθηκε όπως κάποιοι... παρακαλούσαν ήρθε η στιγμή για τον ΠΑΟΚ να δώσει απαντήσεις
Ήρθε η ώρα της αλήθειας

Λίγες ομάδες με τέτοια ποιότητα έχουν έρθει στην Τούμπα και στον αγωνιστικό χώρο, φάνηκε αρκετά η ποιότητα της Τσέλσι απέναντι στον ΠΑΟΚ, που στάθηκε καλά απέναντι στους Αγγλους.

Οι Λονδρέζοι είναι ίσως και το πρώτο φαβορί, για την κατάκτηση του Europa League και το ματς ήταν σίγουρα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ με τους «ασπρόμαυρους» να μην μπορούν να κάνουν και πολλά μέσα στο γήπεδο.

Ωστόσο παρά την ήττα της, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου απέδειξε πως είναι φτιαγμένη από δυνατό υλικό και προσπάθησε με αρκετή επιτυχία να πάρει κάτι από ένα παιχνίδι που όλοι το είχαν χαμένο πριν ξεκινήσει. Ισως μάλιστα να συνέβαινε αυτό, αν ο διαιτητής έδινε το πέναλτι στην ανατροπή του Μαουρίσιο από τον Μπάρκλεϊ. Ισως και όχι.

Σημασία έχει ότι ο ΠΑΟΚ δεν διασύρθηκε όπως κάποιοι θα περίμεναν, ούτε έχασε με «κατεβασμένα τα χέρια» και πάλεψε να «κλέψει» τον βαθμό μέχρι το τέλος. Ναι η υπεροχή της Τσέλσι ήταν αδιαμφισβήτητη αλλά στο τέλος κάλλιστα θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα γκολ ο ΠΑΟΚ και τώρα κανείς να μην ασχολιόταν αν έπαιξε χωρίς φορ ο Λουτσέσκου.

Κανείς ΠΑΟΚτσής δεν θέλει να χάνει ο ΠΑΟΚ αλλά ας είμαστε ρεαλιστές και ας παραδεχτούμε ότι αυτό το 0-1 δεν είναι και τόσο κακό αφού δίνει αυτοπεποίθηση στην ομάδα και αποδείξεις ότι μπορεί να σταθεί καλά στο πιο ανώτερο επίπεδο.

Ολα αυτά με την Τσέλσι να παίζει σχεδόν με όλα της τα αστέρια και τον Λουτσέσκου να χρησιμοποιεί ένα «πρωτοεμφανιζόμενο» σχήμα και να ξεκουράζει κάποιους παίκτες ενόψει των μεγάλων ντέρμπι που έχει να δώσει ο ΠΑΟΚ.

Τα… ψέματα όμως πλέον τελείωσαν. Ήρθε η στιγμή που παίκτες και προπονητής πρέπει να αποδείξουν την αξία τους.

Την Κυριακή ο Δικέφαλος δεν θα έχει καμία δικαιολογία και απέναντι στην ΑΕΚ θα πρέπει να δείξει τα «δόντια του», να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί για τον τίτλο και να δώσει απαντήσεις απέναντι σε αντίπαλο, που την τελευταία φορά που επισκέφτηκε το γήπεδο του ΠΑΟΚ, αρνήθηκε να παίξει για να πάρει το ματς στα χαρτιά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ήρθε η ώρα της αλήθειας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.