ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΙΤΣΗΣ

Όταν επενδύεις, δικαιώνεσαι

Αργά ή γρήγορα όταν βάζεις χρήμα θα το πάρεις πίσω...
Όταν επενδύεις, δικαιώνεσαι

Δυστυχώς για αυτούς που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα ή που δεν θέλουν, στο ποδόσφαιρο μετρούν κυρίως οι επενδύσεις που κάνει, κανείς σε μία ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ μέσα σε αυτά τα χρόνια και από τότε που ήρθε ο Ιβάν Σαββίδης έστω και αρκετές φορές ανορθόδοξα, ανέβασε την ποιότητα του ρόστερ του και κάθε καλοκαίρι γίνεται όλο και πιο δυνατός.
Αντίθετα η ΑΕΚ με πρόσχημα τον τίτλο, που πήρε (όπως πήρε) πέρσι όχι μόνο δεν επένδυσε πάνω στην καλή ομάδα που είχε αλλά αποδυναμώθηκε κι όλας χάνοντας δυνατά «χαρτιά» της.

Χθες όλο αυτό φανερώθηκε μπροστά στο φίλαθλο κοινό μέσα σε μόλις 90 λεπτά. Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλύτερος από την ΑΕΚ. Οι «κίτρινοι» ήταν καλά οργανωμένοι και στημένοι από τον Μαρίνο Ουζουνίδη αλλά ήταν… λίγοι.

Στα ντέρμπι μετράει το πάθος, η θέληση, η δύναμη. Αυτά τα είχε η ΑΕΚ. Δεν είχε όμως το πιο βασικό, την ποιότητα, την ατομική κλάση που είχε ο ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» τον τελευταίο καιρό δείχνουν κουρασμένοι και δεν έχουν την ίδια εικόνα που είχαν στα πρώτα ευρωπαϊκά ματς.

Ωστόσο η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είχε τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς έναν «δαιμόνιο φορ», τον Μαουρίσιο που είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους μέσους της Super League (και απέδειξε το γιατί) και ένα βάθος πάγκου που βοήθησε όταν χρειάστηκε.

Ο Σέρβος φορ του ΠΑΟΚ πήρε… μόνος του του ματς,  χάρη στο μεγάλο «ένστικτο» σκοραρίσματος που διαθέτει και  η ομάδα της Θεσσαλονίκης, απέδειξε πως δίκαια είναι φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου καθώς όταν θα ανεβάσει αγωνιστικούς ρυθμούς θα είναι… άπιαστη.

Το καρφί του Τζάλμα Κάμπος για την ΑΕΚ!

Η δύσκολη ανανέωση του Πέλκα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Όταν επενδύεις, δικαιώνεσαι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.