ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΙΤΣΗΣ

Οι μεταξεταστέοι και οι εξετάσεις του ΠΑΟΚ στον Πειραιά

Με την απόδοση κάποιων ποδοσφαιριστών στο χθεσινό ματς στην Τούμπα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δικαιώθηκε απόλυτα που δεν τους υπολογίζει ως βασικούς. Ανέτοιμοι, μη συγκεντρωμένοι μέχρι και… απαθείς ήταν κάποιοι από τους παίκτες που έπαιξαν απέναντι στον Άρη. Όταν δεν αγωνίζεται βασικός πρέπει να «αρπάζεις» την ευκαιρία από τα μαλλιά και όταν μπεις να αγωνιστείς να...
Οι μεταξεταστέοι και οι εξετάσεις του ΠΑΟΚ στον Πειραιά

Με την απόδοση κάποιων ποδοσφαιριστών στο χθεσινό ματς στην Τούμπα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δικαιώθηκε απόλυτα που δεν τους υπολογίζει ως βασικούς.

Ανέτοιμοι, μη συγκεντρωμένοι μέχρι και… απαθείς ήταν κάποιοι από τους παίκτες που έπαιξαν απέναντι στον Άρη. Όταν δεν αγωνίζεται βασικός πρέπει να «αρπάζεις» την ευκαιρία από τα μαλλιά και όταν μπεις να αγωνιστείς να δείξεις την αξία σου.

Χθες όμως αρκετοί από τους αναπληρωματικούς που έπαιξαν, έδειξαν πως δεν έχουν την ποιότητα να πρωταγωνιστήσουν σε μία ομάδα που έχει στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Κίτσιου, Χατσερίδης είναι κυρίως αυτοί που έπαιξαν κατά του Άρη και απογοήτευσαν.

Ο πρώτος έκανε πολλά λάθη ήταν νωχελικός και ο δεύτερος ήταν «τραγικός». Σίγουρα των παικτών αυτών, τους λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός, ωστόσο πότε θα δείξουν την αξία τους, αν όχι τώρα, αν όχι σε ένα ντέρμπι και μάλιστα εντός έδρας;

Από εκεί και πέρα σε ότι αφορά την αναμέτρηση, αποδείχθηκε η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων. Ο Αρης έπαιξε με βασικούς, ο ΠΑΟΚ με πολλές αλλαγές και με δέκα παίκτες σχεδόν όλο το δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο δεν κινδύνεψε ούτε στιγμή. Το ματς ήταν άλλωστε αγγαρεία για τον Δικέφαλο που έχει μπροστά του έναν πολύ σημαντικό αγώνα, αυτόν της Κυριακής στο Καραϊσκάκη.

Εκεί θα πρέπει η ομάδα του Λουτσέσκου, να δείξει καλύτερο πρόσωπο από αυτό που έδειξε απέναντι στην ΑΕΚ και το προπονητικό τιμ, να βρει λύσεις για το ντεφορμάρισμα κάποιων ποδοσφαιριστών. Επίσης ο Δικέφαλος θα πρέπει να φανεί πιο διαβασμένος απ’ οτι στο ματς με την ΑΕΚ που νίκησε αλλα δεν ικανοποίησε. Διότι αυτή τη φορά ο ΠΑΟΚ δεν θα παίξει απέναντι σε ομάδα με μικρότερη ατομική ποιότητα, οπότε δεν θα φτάσει μόνο αυτό, για να φύγει νικητής απο τον Πειραιά.

Άλλωστε το παιχνίδι μετά την «σφαγή» που υπέστη ο Πανιώνιος και τους τρεις βαθμούς… δώρο που πήρε ο Ολυμπιακός, σε συνάρτηση με τους μείον βαθμούς που έχει ο ΠΑΟΚ από την τιμωρία του, είναι πολύ σημαντικό για τους “ασπρόμαυρους” και δεν πρέπει να χαθεί με τίποτα.

Ο αγώνας απέναντι στον Ολυμπιακό είναι η πραγματικη δοκιμασία για τον Λουτσέσκου και τους παίκτες του και το τεστ που θα δείξει που… βρίσκονται και ποια η πραγματική δυναμική της ομάδας, τη δεδομένη στιγμή.

Καρέλης: «Δεν μας φοβίζει τίποτα»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι μεταξεταστέοι και οι εξετάσεις του ΠΑΟΚ στον Πειραιά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.