ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΙΤΣΗΣ

Με το μυαλό στη νίκη ο ΠΑΟΚ!

Τα χρόνια άλλαξαν και ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια δεν κατεβαίνει ως αουτσάιντερ στο «Καραϊσκάκης». Φέτος μάλιστα σε αντίθεση με το παρελθόν, ο Δικέφαλος θα παίξει στον Πειραιά με μοναδικό στόχο τη νίκη. Οι «ασπρόμαυροι» δεν είναι φαβορί καθώς παίζουν εκτός έδρας, αλλά η ποιότητα τους είναι τέτοια που έχει φέρει τις πιθανότητες νίκης στο...
Με το μυαλό στη νίκη ο ΠΑΟΚ!

Τα χρόνια άλλαξαν και ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια δεν κατεβαίνει ως αουτσάιντερ στο «Καραϊσκάκης». Φέτος μάλιστα σε αντίθεση με το παρελθόν, ο Δικέφαλος θα παίξει στον Πειραιά με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν είναι φαβορί καθώς παίζουν εκτός έδρας, αλλά η ποιότητα τους είναι τέτοια που έχει φέρει τις πιθανότητες νίκης στο 50-50.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα αγωνιστεί όπως άλλες φορές για δύο αποτελέσματα, ούτε για να αποδείξει κάτι για την αξία της.Ο ΠΑΟΚ σήμερα θα παίξει μόνο για τους τρεις βαθμούς που θα «σβήσουν» τη τιμωρία που δέχτηκε από πέρσι. Το σύνολο του Ρουμάνου τεχνικού, είναι αλήθεια πως δεν βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική του κατάσταση. Υστερα από την υπερπροσπάθεια στην Ευρώπη, οι ποδοσφαιριστές φαίνονται σαν να παίζουν ψυχολογικά «άδειοι» ενώ αρκετοί χρειαζόντουσαν ανάσες.

Ο Λουτσέσκου άλλωστε, για πρώτη ϕορά μετά από χρόνια ως προπονητής έχει να αντιμετωπίσει και τους διπλούς αγώνες μέσα στην εβδομάδα καθώς πέρσι ο ΠΑΟΚ δεν έπαιζε στην Ευρώπη.

Δοκιμάζεται και ο ίδιος με το ροτέισον που κάνει και σήμερα στο Καραϊσκάκης θα απαντηθούν πολλά ερωτήματα, τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα του.

Οι Θεσσαλονικείς πρέπει να κερδίσουν για τους τρεις βαθμούς αλλά και για να δείξει στο χόρτο αυτό που λέει όλη η χώρα, ότι δηλαδή είναι φέτος η χρονιά τους και θα κατακτήσουν στο τέλος τον τίτλο. Επίσης με νίκη τους, οι Κυπελλούχοι Ελλάδας,  θα βάλουν δύσκολα στον μεγάλο τους αντίπαλο που είναι ο Ολυμπιακός και όχι η ΑΕΚ.

Το σημερινό ντέρμπι δεν είναι «τελικός» αλλά οδηγός και σημαντικός για τη συνέχεια. Από αυτή την αναμέτρηση περισσότερα έχει να χάσει ο Ολυμπιακός. Πάνω σε αυτό ο ΠΑΟΚ μπορεί να «χτίσει» (καθώς το άγχος το έχουν οι γηπεδούχοι) και με την κατάλληλη νοοτροπία όχι μόνο να κερδίσει τον ΟΣΦΠ αλλά ακόμη και να τον διασύρει.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ετοιμος να… οπλίσει ο Πρίγιοβιτς!

Έτσι θα παίξει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με το μυαλό στη νίκη ο ΠΑΟΚ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.