ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΙΤΣΗΣ

Δύναμη των κάφρων η αφαίρεση βαθμών

Η ποινή αφαίρεσης βαθμών είναι πέρα για πέρα άδικη αλλά κάθε ομάδα το παραδέχεται, μόνο όταν αφορά την ίδια
Δύναμη των κάφρων η αφαίρεση βαθμών

Η ποινή αφαίρεσης βαθμών είναι πέρα για πέρα άδικη αλλά κάθε ομάδα το παραδέχεται, μόνο όταν αφορά την ίδια.

Στον ΠΑΟΚ πήραν επίσημα θέση κατά της απόφασης, παρά το ότι αγορά την ΑΕΚ και αυτό, διότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι αυτή, που έχει υποστεί τα περισσότερα από αυτήν την άδικη τιμωρία.

Οι «ασπρόμαυροι» έχασαν πέρσι ένα πρωτάθλημα ενώ τους έχουν αφαιρεθεί συνολικά οι περισσότεροι βαθμοί από οποιονδήποτε. Δυστυχώς για την ΑΕΚ δεν έχουν περάσει πολλές μέρες, από τότε που ήταν υπέρ του… νόμου, υπέρ του να… εϕαρμόζονται οι κανονισμοί, καθώς διεκδίκησε την τιμωρία του Δικεφάλου και πήρε το πρωτάθλημα από αποϕάσεις στις δικαστικές αίθουσες.

Οσον αφορά το φετινό πρωτάθλημα πρέπει να θυμίσουμε πως ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με μείον δύο βαθμούς και σίγουρα μόνο ευνοημένος δεν είναι, παρόλο που οι της ΑΕΚ προσπαθούν να εκμεταλλευτούν επικοινωνιακά το θέμα, προφανώς για να «ρίξουν στάχτη στα μάτια» του φίλαθλου κόσμου της που είδε την ομάδα του, να μην είναι ανταγωνιστική στην Ευρώπη και να μην κερδίζει τον Ολυμπιακό και ϕυσικά να χάνει από τον ΠΑΟΚ.

Ο κανονισμός πρέπει να αλλάξει. Οι κάϕροι της κερκίδας πρέπει να εξαϕανιστούν αλλά με τον σωστό τρόπο. Χρόνια τώρα αυτοί παραμένουν και συνεχίζουν να κάνουν κακό στις ομάδες και τίποτα δεν αλλάζει.

Με την αφαίρεση βαθμών απλά αλλοιώνεται ο βαθμολογικός πίνακας και δεν σέβεται κανείς τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών. Με την αϕαίρεση βαθμών οι κάφροι γίνονται πιο δυνατοί αφού οι πράξεις τους φέρνουν αποτέλεσμα. Απλό είναι.

Ουάρντα: «Θα παίξω όταν μου το ζητήσει ο Λουτσέσκου»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δύναμη των κάφρων η αφαίρεση βαθμών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.