ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΙΤΣΗΣ

Στόφα πρωταθλητή…

Ο Νίκος Τοσκίτσης σχολιάζει τη νοοτροπία του Δικεφάλου
Στόφα πρωταθλητή…

Το εντυπωσιακό για τον ΠΑΟΚ δεν είναι ότι κέρδισε τον Ολυμπιακό εκτός, την ΑΕΚ εντός και χθες τον Άρη εκτός. Το σπουδαιότερο και αυτό που φέτος μπορεί να του δώσει επιτέλους τον τίτλο είναι ότι το αντιμετωπίζει με στόφα πρωταθλητή, σαν να μην… έγινε και τίποτα! Και πολύ καλά κάνει.

Τα παθήματα έγιναν μαθήματα αλλά κυρίως υπάρχει ο προπονητής, οι παίκτες και η διοίκηση που έχουν μία εκπληκτική «χημεία» αλλά και ένα τέτοιο προφίλ που έχουν αλλάξει επίπεδο την ομάδα λόγω της νοοτροπίας τους. Τα λέγαμε όλα τις προηγούμενες ημέρες ότι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Δικεφάλου είναι η νοοτροπία με την οποία αντιμετωπίζει τα ματς και ειδικά τα ντέρμπι.

Αντίθετα τον Άρη τον «κατάπιε» το άγχος του, η… τρέλα αυτή που έπιασε όλους στον Άρη, από τη στιγμή που η ομάδα ανέβηκε να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, μία δίψα για νίκη απέναντι στον αιώνιο εχθρό μεγαλύτερη από τους στόχους της ομάδας, έγινε μπούμερανγκ για τον Άρη που και καλή ομάδα έχει και καλά έπαιξε χθες.

Για τον ΠΑΟΚ μάλιστα το αύριο είναι σίγουρο, διότι έχει την νοοτροπία, την ποιότητα το βάθος στο ρόστερ ώστε να συνεχίσει ως το τέλος χωρίς να παρασυρθεί από τις επιτυχίες. Στον Άρη ίσως κάνουν ότι έκανε ο ΠΑΟΚ τα προηγούμενα χρόνια και γυρίσουν ξανά στην εσωστρέφεια.

Αν δεν το κάνουν θα πάνε καλά γιατί έχουν μία ομάδα που μπορεί ακόμη και Ευρώπη να βγει. Οσον αφορά την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου αν συμπεριφερθεί «έξυπνα» στην μεταγραφική περίοδο του χειμώνα, θα «κλειδώσει» μία και καλή τον τίτλο κάνοντας πλάκα.

Τρελάθηκε με το πανό ο Πρίγιοβιτς!

Εκτός οι Βιεϊρίνια-Μάτος

Η παρακάμερα του Άρης-ΠΑΟΚ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στόφα πρωταθλητή…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.