ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΙΤΣΗΣ

Αποκλειστικό: Εξωγήινοι του ΠΑΟΚ έκαναν τα επεισόδια στην Πάτρα!

Ρώσοι Πράκτορες στο... κόλπο για να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός
Αποκλειστικό: Εξωγήινοι του ΠΑΟΚ έκαναν τα επεισόδια στην Πάτρα!

Είναι πραγματικά πολύ δυσάρεστo, να απειλείται ο Ολυμπιακός για επεισόδια στο ματς με την Παναχαϊκή που… παίζει να είναι  καθοδηγούμενα απο τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Δικεφάλου ως γνωστόν άλλωστε και απο τις εκθέσεις των Αρχών, κέρδισε πέρσι ένα πρωτάθλημα στα χαρτιά αφού επικράτησε της ΑΕΚ χωρίς να παίξει της οποίας της αφαιρέθηκαν και βαθμοί ενώ δύο αγωνιστικές πριν στην Τούμπα, ένα ρολό χαρτί αρκούσε για να τιμωρήσει την ομάδα του Πειραιά.

Η αφαίρεση βαθμών έπεσε βροχή λόγω της μεγάλης δύναμης του ΠΑΟΚ σε αστυνομία και δικαστικές Αρχές, και σαν να μην έφτανε αυτό συνεχίζουν οι χαλίφηδες τη… δουλειά τους.

Για ασήμαντο λόγο τιμωρήθηκε η ΑΕΚ που οι οργανωμένοι της είναι “ψυχούλες” όπως δήλωσε και ο Δημήτρης Μελισαννίδης και τώρα στην Πάτρα, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να δώσει εντολή στην αστυνομία της περιοχήςνα δημιουργήσουν επεισόδια κατά 15χρονων φιλάθλων του Ολυμπιακού. Οι αστυνομικοί στην Αχαΐα βαρέθηκαν να μην… κάνουν τίποτα απο την χαμηλή εγκληματικότητα (στην Πάτρα μόνο σεξουαλικά σκάνδαλα γίνονται) και έτσι τους ήρθε… λουκούμι η εντολή του ΠΑΟΚ. Κουράστηκαν στην… ειρήνη τους οι αστυνομικοί και θέλησαν να ρισκάρουν να μην… επιστρέψουν στις οικογένειες τους παρά να μην… κάνουν τίποτα. Ετσι λοιπόν πήδηξαν τα κιγκλιδώματα και μετά όρμηξαν στους 15χρονους. Τα… ανήλικα έβλεπαν τρομαγμένα τους Ελληνες αστυνομικούς να γκρεμίζουν το Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Θυμίζουμε πως η διοικούσα επιτροπή του σταδίου ανακοίνωσε ότι αναστέλλει προσωρινά τη λειτουργία τμήματος του Σταδίου μέχρι πλήρους αποκατάστασης των ζημιών»! Οι καταστροφές είναι τεράστιες. Οι “κακοί” αστυνομικοί και οι… 15χρονοι έκαναν ζημιές μέχρι και στις θέσεις Αμέα του σταδίου! Γκρέμισαν τις τουαλέτες, τις πυρασφάλειες, τους πάγκους, μάρμαρα, σιφώνια, πόρτες μέχρι και δέντρα διέλυσαν και κατέστρεψαν απορριματοφόρα που ήταν έξω απο το στάδιο.

Ας δούμε τη λίστα με τις ζημιές στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο έτσι όπως καταγράφηκαν την επόμενη ημέρα του αγώνα Παναχαϊκή-Ολυμπιακός:

Α/Α ΕΙΔΟΣ ΤΕΜΑΧΙΑ
1  ΠΑΓΚΟΣ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ (ΞΕΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ) 2
2 ΠΥΡΟΣΒΕΣΙΚΕΣ ΦΩΛΙΕΣ ΠΛΗΡΕΙΣ 6
3 ΦΡΕΑΤΙΑ ΟΜΒΡΥΩΝ ΥΔΑΤΩΝ 2
4  ΣΧΑΡΕΣ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗΣ 6
5 ΒΑΣΕΙΣ ΔΙΠΛΩΝ ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ 3
6 ΠΛΗΡΕΙΣ ΑΥΛΟΠΟΡΤΕΣ 3
7 ΣΕΤ ΚΛΕΙΔΑΡΙΩΝ (ΠΛΗΡΕΣ ΣΕΤ) 4
8  ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΜΑΡΜΑΡΟ 1
9  ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΜΕΤΡΟΥ 10
10 ΛΟΥΚΕΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 10
11 ΠΟΛΥΚΑΡΜΠΟΝΙΚΑ ΦΥΛΛΑ ΕΠΕΝΔΥΜΕΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 6m.X2,10m. 4
12  ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ 2
13 2ΔΕΝΤΡΑ ΑΡΙΕΣ- ΒΕΛΑΝΙΔΙΕΣ  ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΚΑΙ 2 ΙΔΙΑ ΔΕΝΤΡΑ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΡΙΤΣΟΥ
14  ΣΤΑΛΛΑΚΤΗΦΟΡΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ Φ 16 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
15 ΣΩΛΗΝΑΣ Φ 25  200 ΜΕΤΡΑ  200 ΜΕΤΡΑ
16  ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ ΖΗΜΙΩΝ  100 LITRA
17  ΝΙΠΤΗΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 52×40 INTEAL STANTAR 10
18 ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΓΚΡΟΧΕ ΘΕΡΜΟΜΙΚΤΙΚΕΣ ΝΙΠΤΗΡΩΝ 10
19 ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑμεΑ ΝΙΠΤΗΡΩΝ ΓΚΡΟΧΕ 6
20  ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΝΙΠΤΗΡΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ 20
21  ΣΙΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΝΙΠΤΗΡΩΝ 20
22  ΜΠΡΑΤΣΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑμεΑ 10
23 ΚΑΖΑΝΑΚΙΑ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ ΙΝΤΕΑΛ ΣΤΑΝΤΑΡ 5
24 ΚΑΖΑΝΑΚΙΑ ΚΕΡΑΦΙΝΑ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ 2
25 ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΝΙΠΤΗΡΩΝΠΛΗΡΗΣ 20
26  ΣΙΦΩΝΙΑ  ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΟΥΡΟΤΗΡΩΝ 5
27 ΒΑΣΕΙΣ ΜΑΡΜΑΡΙΝΕΣ ΚΑΘΡΕΠΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 60×15 6
28  ΠΙΓΚΑΛ 20
29 ΧΑΡΤΟΘΗΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 27X25 10
30 ΣΑΠΟΥΝΟΘΗΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 10X20 10
31 ΚΑΠΑΚΙΑ ΛΕΚΑΝΩΝ (ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ) 15
32 ΣΙΦΩΝΙΑ ΝΙΠΤΗΡΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΑ 10
33 ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΑμΕΑ  ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 60×65 ΠΛΗΡΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ 2

 

Πάντως η αλήθεια είναι πως κάποιοι άλλοι, ισχυρίζονται ότι και η αστυνομία έπεσε θύμα του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με αυτούς τους ισχυρισμούς, Ρώσοι πράκτορες που έχουν καλή σχέση με τον διαστημικό σταθμό της NASA (μετά τη συνεργασία ΗΠΑ-Ρωσίας) και κάποιους Ρώσους διαστημανθρώπους (θυμίζω πως ένας απο τους κοσμοναύτες που έχει πάει με τη σημαία του ΠΑΟΚ στο διάστημα και αυτό είναι απόδειξη για πολλά. Κάντε κλικ ΕΔΩ), έστειλαν εξωγήινους στην Πάτρα ντυμένους χούλιγκαν του Ολυμπιακού. Αλλωστε μόνο χούλιγκαν απο άλλον πλανήτη θα διέλυαν έτσι ένα πραγματικό στολίδι για την Αχαία μέσα σε λίγη ώρα.

Ετσι λοιπόν οποιανδήποτε τιμωρία θα είναι πέρα για πέρα άδικη και ο Αθλητικός Δικαστής θα πρέπει να πάρει πολύ σοβαρά τα άρθρα των ερυθρόλευκων ΜΜΕ και ρεπόρτερ και αν χρειαστεί να γίνουν έρευνες ακόμη και σε άλλον πλανήτη αν χρειαστεί ώστε να αποδειχθεί η αθωότητα του Ολυμπιακού.

Ως επίλογος μία φωτογραφία απο τις ζημιές των… εξωγήινων:

Φουλάρουν για στόπερ στον ΠΑΟΚ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αποκλειστικό: Εξωγήινοι του ΠΑΟΚ έκαναν τα επεισόδια στην Πάτρα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.