ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΙΤΣΗΣ

Φιλικό ε;

Στο... κενό ξανά οι συνοφαντίες των καθοδηγούμενων
Φιλικό ε;

Ο ΠΑΟΚ χθες δεν ήταν κακός αλλά δεν κέρδισε. Σε πολλά ματς φέτος ο Δικέφαλος είχε μέτρια απόδοση αλλά κατάφερνε να νικήσει. Αυτή τη φορά έγιναν… ανάποδα τα πράγματα.

Οι Κυπελλούχοι έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, έχασαν αρκετές ευκαιρίες αλλά την… πάτησαν στο Περιστέρι από έναν πολύ καλό Ατρόμητο, που απέδειξε την αξία του. Αλήθεια που είναι εκείνο το φιλικό που έλεγαν όλοι οι «κατευθυνόμενοι»; Ο ΠΑΟΚ θα έπαιρνε άνετο διπλό στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο, έτσι έγραφαν πολλοί, θίγοντας ουσιαστικά τον πολύ καλό προπονητή της ομάδας του Περιστερίου, τους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση της ομάδας.

Στην κερκίδα βέβαια οι φίλαθλοι του Ατρομήτου φώναζαν για «Ολυμπιακούς του Βορρά», την ώρα που αυτοί που τα λένε αυτά, αποκαλούν τον Ατρόμητο «δορυφόρο» του ΠΑΟΚ (επειδή παίζουν εκεί δανεικοί ποδοσφαιριστές) και όλη την ομάδα «στημένη»!

Οι… στημένοι λοιπόν, έκοψαν δύο βαθμούς από τον ΠΑΟΚ και ο… χαλίφης Δικέφαλος δεν κέρδισε! Γιατί δεν κέρδισε; Γιατί δεν έβαλε την μπάλα μέσα δεύτερη φόρά, παρά τις πολλές χαμένες ευκαιρίες και γιατί δεν του δόθηκε και πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο.

Ο ΠΑΟΚ που… κάνει ότι θέλει στη διαιτησία -σύμφωνα με αυτούς που προσπαθούν να μειώσουν την επιτυχία του- αδικήθηκε όπως σε πολλά ματς φέτος και αυτή τη φορά η απόφαση του διαιτητή, έπαιξε τον ρόλο της διότι η ομάδα του Λουτσέσκου δεν κατάφερε να κερδίσει.

Παρόλα αυτά βέβαια, η εικόνα του ΠΑΟΚ είναι τέτοια που δείχνει πως γρήγορα θα καταφέρει να ξεπεράσει αυτό το «στραβοπάτημα». Αλλωστε το πρόγραμμα από εδώ και πέρα, είναι πιο βατό.

Ωστόσο, πριν το πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ καλείται να τα δώσει όλα στον ευρωπαϊκό τελικό της Πέμπτης στην Ουγγαρία απέναντι στη Βίντι.

ΠΑΟΚ: MVP ο Τζήλος-Ξένοι διαιτητές παντού!

Λουτσέσκου: «Διαιτητικά λάθη κι ευκαιρίες, δεν έφεραν τη νίκη»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φιλικό ε;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.