ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΙΤΣΗΣ

Ο ΠΑΟΚ στη Βουδαπέστη θα «διορθώσει» το… λάθος!

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάνει πολλά λάθη ως τώρα τη φετινή σεζόν και αυτο που έκανε έχει την ευκαιρία να το διορθώσει
Ο ΠΑΟΚ στη Βουδαπέστη θα «διορθώσει» το… λάθος!

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάνει πολλά λάθη ως τώρα τη φετινή σεζόν. Το σημαντικότερο όμως έγινε απέναντι στη Βίντι και δεν ήταν μόνο από ένα άτομο.

Η ήττα στην Τούμπα από τους Ούγγρους ήρθε λόγω της κακής νοοτροπίας που μπήκε η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, τα λάθη του προπονητή αλλά ακόμη και από όλο το περιβάλλον ακόμη και τον κόσμο του.

Ολοι τους… σχεδόν αδιάφoροι!

Και την… πάτησε ο ΠΑΟΚ όπως την «πάτησε» και στο Περιστέρι, όπου μετά το 0-1 νόμιζε πως ο ματς τελείωσε.

Ο Δικέϕαλος «χαλάρωσε» αδικαιολόγητα και όταν δέχτηκε την ισοϕάριση δεν είχε χρόνο για να αντιδράσει.

Αύριο στη Βουδαπέστη η ομάδα της Θεσσαλονίκης, καλείται να διορθώσει το λάθος της Τούμπας σε έναν πραγματικό «τελικό», αφού αν δεν νικήσει είναι πολύ πιθανόν, να μην καταφέρει να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα

Το… λάθος στο Περιστέρι η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να το «διορθώσει», νικώντας όλα τα ματς ως το τέλος του πρώτου γύρου καθώς το πρόγραμμα είναι πλέον πολύ εύκολο.

Ωστόσο, για αυτό που συνέβη κατά της Βίντι έχει μόνο μία ευκαιρία, μόνο 90 λεπτά, αυτά που θα παίξει στη Βουδαπέστη σε ένα 24ώρο.

Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα από τη Βίντι και αν οι ποδοσφαιριστές του έχουν καταλάβει πόσο πολύ πείραξε τη διοίκηση και τον ίδιο τον μεγαλομέτοχο η αδιαϕορία που έδειξαν την προηγούμενη αγωνιστική του Europa League, τότε σίγουρα θα μπουν μέσα με πάθος για το διπλό, που θα τους ϕέρει κοντά στην πρόκριση.

Διότι του Σαββίδη δεν του αρέσει καθόλου να βλέπει την ομάδα να μην τα δίνει όλα, ειδικά όταν πρόκειται για ένα ευρωπαϊκό ματς.

Αλλωστε εκτός από τα χρήματα και το πρεστίζ, ο ΠΑΟΚ θέλει μετά την καταστροφική περσινή χρονιά βαθμούς για να έχει καλύτερες κληρώσεις του χρόνου.

Ειδικά από τη στιγμή που είναι πιθανόν να πάρει το πρωτάθλημα και να μπει ως δυνατός το επόμενο καλοκαίρι στη κλήρωση του Tσάμπιονς Λιγκ.

Βίντι-ΠΑΟΚ: Ασπρόμαυρη παράνοια για μια θέση στο γήπεδο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο ΠΑΟΚ στη Βουδαπέστη θα «διορθώσει» το… λάθος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.