ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΙΤΣΗΣ

Η απόφαση του ΠΑΟΚ για τις μεταγραφές

Ο Νίκος Τοσκίτσης γράφει για τις σκέψεις των ανθρώπων του Δικεφάλου
Η απόφαση του ΠΑΟΚ για τις μεταγραφές

Η διαϕορά ποιότητας του ΠΑΟΚ με τις περισσότερες ομάδες του πρωταθλήματος, ϕαίνεται και στη βαθμολογία και πλέον ο Δικέϕαλος έχει αντίπαλο μόνο τον εαυτό του, σε ότι αϕορά τον μεγάλο στόχο της κατάκτησης του τίτλου.

Ετσι λοιπόν σε αυτήν την μεταγραϕική περίοδο οι Κυπελλούχοι θα πρέπει να είναι προσεχτικοί και να καταϕέρουν να ενισχύσουν την ομάδα εκεί που πρέπει ώστε να «κλειδώσουν» το πρωτάθλημα.

Η συζήτηση πάνω στα μεταγραϕικά του ΠΑΟΚ επικεντρώνεται κυρίως στο ποια θέση πρέπει να αποκτήσει ποδοσϕαιριστή αλλά η αλήθεια είναι πως η απάντηση είναι δύσκολη. Η δυσκολία έγκειται κυρίως στο ότι δεν γνωρίζουν οι ιθύνοντες των «ασπρόμαυρων» στο ποιος/ποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν.

Οι ΧατσερίδηςΟυάρντα είναι οι δύο παίκτες που ο ΠΑΟΚ θέλει να τους δώσει αλλά το θέμα είναι αν όντως βρεθούν ομάδες για να τους αποκτήσουν. Γενικά ένας κεντρικός αμυντικός, ένας αριστερός μπακ, ένας εξτρέμ είναι οι τρεις θέσεις που υπό προϋποθέσεις ο ΠΑΟΚ θέλει μεταγραϕή όμως δεν θα αποκτηθούν παίκτες σε όλες αυτές τις θέσεις αϕού υπάρχουν εκκρεμότητες.

Αν για παράδειγμα επιστρέψει ο Γιαννούλης τότε ταυτόχρονα ο Βιεϊρίνια θα μπορέσει να παίξει στα εξρέμ, ενώ ο Τόσκα μπορεί να είναι μία καλή λύση στο κέντρο της άμυνας το οποίο έχει ένα δίδυμο που ο Λουτσέσκου όπως όλα δείχνουν δεν θέλει να «σπάσει» και το εμπιστεύεται απόλυτα.

Σε κάθε περίπτωση ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να χαλάσει τις ισορροπίες του, ούτε έχει ανάγκη πολλών μεταγραϕών. Οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ έχουν αποϕασίσει πρώτα να ελαϕρύνουν το ρόστερ και μετά να το ενισχύσουν και είναι απόλυτα λογικό.

Οι μεταγραφικές συσκέψεις όλο και αυξάνονται λοιπόν ωστόσο την ίδια στιγμή ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στο Λονδίνο με στόχο να δείξει σε όλη την Ευρώπη την βελτίωση που έχει κάνει ως κλαμπ.

Είμαι σίγουρος ότι στο Στάμϕροντ Μπριτζ θα δούμε έναν διαϕορετικό ΠΑΟΚ απ΄ ότι στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά ματς και μην αποκλείετε να εκπλαγούμε όλοι θετικά.

Τσέλσι – ΠΑΟΚ: Σφυρίχτρα από την Εσθονία

Μαουρίσιο: Ενας Βραζιλιάνος αρτίστας!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η απόφαση του ΠΑΟΚ για τις μεταγραφές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.