ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΙΤΣΗΣ

Έχασε απο την Τσέλσι! Ε και;

Κανείς δεν μπορεί και δεν πρέπει να τα βάζει με την ομάδα που έχει έναν μεγάλο στόχο και απαγορεύεται να αποπροσανατολιστεί
Έχασε απο την Τσέλσι! Ε και;

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε απο την Τσέλσι. Ε και τι έγινε; Αντίθετο αποτέλεσμα θα ήταν “θαύμα” και δεν γίνονται συνέχεια τέτοια. Ακόμα και τα τέσσερα γκολ που δέχτηκαν οι ασπρόμαυροι είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Παρόλο που θα μπορούσε να είχε αποφύγει τόσο μεγάλο σκορ αν δεν γινόταν το λάθος των Μάτος-Χατσερίδη δεν βλέπω τον λόγο που κάποιος πρέπει να τα βάλει με τον προπονητή ή τους ποδοσφαιριστές. Να σταθούμε στη διαχείριση που και τον τρόπο που αντιμετώπισαν οι Κυπελλούχοι Ελλάδας τα ματς με τη Βίντι ναι, αλλά να ασκείται κριτική για την ήττα απο τη Τσέλσι είναι αστείο. Δεν γίνεται όταν ο ΠΑΟΚ “στραβοπατάει”με μία μικρή ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα να τα βάζουμε με τον ΠΑΟΚ και όταν χάνει απο μία υπερδύναμη όπως η Τσέλσι να τα βάζουμε πάλι με την ομάδα. Ή το ένα ή το άλλο. Η εμφάνιση στο Λονδίνο θα μπορούσε να ήταν καλύτερη, αυτό είναι σίγουρο αλλά λίγο η αποβολή λίγο το γεγονός ότι ο Δικέφαλος έχει πάνω απ΄ όλα το μυαλό του στο ελληνικό πρωτάθλημα έφερε αυτό το αποτέλεσμα. Αν ο ΠΑΟΚ δεν είχε σοβαρούς και μεγάλους στόχους πιο εύκολα θα πετύχαινε ένα… θαύμα. Ομως η ομάδα του Λουτσέσκου δεν παίζει για ένα ματς αλλά για έναν σπουδαίο και κοινό στόχο που είναι το πρωτάθλημα μετά απο 34 χρόνια και φυσικά το νταμπλ.

Το παιχνίδι στη Λαμία λοιπόν είναι κομβικό. Ενας ακόμη τελικός μέχρι τον επόμενο. Την τελευταία φορά που έπαιξε εκτός έδρας στην Ελλάδα ο Δικέφαλος δεν κέρδισε και τη Δευτέρα πρέπει πάση θυσία να επιστρέψει στις νίκες. Ο ΠΑΟΚ έχει το ρόστερ, την ποιότητα, τη θέληση να κατακτήσει αυτόν τον τίτλο και για να το πετύχει δεν θα πρέπει στιγμή να παρασύρεται απ΄ οτιδήποτε άλλο έτσι ώστε να μην αφήσει στιγμή τους ανταγωνιστές του να θεωρήσουν ότι θα μπορέσουν να του πάρουν και αυτόν τον τίτλο.

Παιχνίδια όπως αυτά με τη Λαμία πρέπει ο ΠΑΟΚ να τα “καθαρίζει”εύκολα ή δύσκολα και τη Δευτέρα μετά και απ΄ όσα έγιναν σε Περιστέρι και Λονδίνο ήρθε η ώρα να αποδείξει πρώτα στον εαυτό του ότι παραμένει στον σωστό δρόμο.

Πρίγιοβιτς: Θέλω το νταμπλ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έχασε απο την Τσέλσι! Ε και;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.