ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΙΤΣΗΣ

Αναθεώρηση και μεταγραφές

Το διπλό στη Λαμία και τα επόμενα βήματα
Αναθεώρηση και μεταγραφές

Το αναφέραμε πριν την Τσέλσι και μετά πως η αναμέτρηση απέναντι στη Λαμία ήταν κομβική για τον ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα δύσκολη. Αποδείχθηκε από τον τρόπο που ο Δικέφαλος κέρδισε.

Οι «ασπρόμαυροι» στην χειρότερη φετινή εμφάνιση τους (μαζί με αυτήν κατά του Απόλλωνα στην Τούμπα) κατάφεραν να πάρουν τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς και να νικήσουν μία ομάδα που είναι σε εκπληκτική φόρμα. Ο διαιτητής ήταν απαράδεκτος. Δεν έδωσε καθαρό πέναλτι στη Λαμία και στη συνέχεια για να «ισοφαρίσει» τα σφυρίγματα του απέβαλε εύκολα και χωρίς λόγο με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Κάνιας ενώ έκλεισε τα μάτια σε καθαρή αποβολή του Μπαράλες για σκαριά στα πλευρά του Πασχαλάκη.

Οι αντίπαλοι βέβαια θα μείνουν μόνο στο πέναλτι για δικούς τους λόγους και σε αντίθεση με τον υπογράφων αν ήταν στη θέση του δεν θα είχαν τη δύναμη να παραδεχτούν ότι δεν δόθηκε πέναλτι.

Για αυτό πάει άλλωστε αυτή η χώρα και το ποδόσφαιρο της στον «γκρεμό». Την ίδια στιγμή στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός έπαιρνε σημαντική βοήθεια από τη διαιτησία για άλλη μία φορά ώστε να επικρατήσει του Παναιτωλικού.

Για να επιστρέψουμε όμως στα αγωνιστική, είναι ξεκάθαρο πως ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να είναι ντεφορμέ και πλέον έχει περάσει το χρονικό διάστημα ώστε να δικαιολογείται. Μάλλον ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα πρέπει να αναθεωρήσει την άποψη το για κάποιους ποδοσφαιριστές. Μόνο έτσι θα άλλωστε θα μπορέσει ο Δικέφαλος να κάνει σωστές κινήσεις στην μεταγραφική περίοδο που έρχεται.

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται φρεσκάρισμα αλλά και να αποσυμπιεστεί από αυτή τη… μανία που έχει για την κατάκτηση του τίτλου. Η Ευρώπη και οι δυνατοί αγώνες εκεί, θα μπορούσε να βοηθήσει σε αυτό αλλά ο Δικέφαλος την άφησε στην… τύχη του.

Μελιόπουλος: Όποτε και όπως… γούσταρε ο ΠΑΟΚ!

ΠΑΟΚ: Στα… ραντάρ και ο Ιωαννίδης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αναθεώρηση και μεταγραφές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.