ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΙΤΣΗΣ

Ετσι θα «κλειδώσει» τον τίτλο

Μεταγραφές, φορμάρισμα και... πρωτάθλημα!
Ετσι θα «κλειδώσει» τον τίτλο

O ΠΑΟΚ ελπίζει μέχρι το τέλος της χρονιάς να διατηρήσει τους έξι βαθμούς διαϕορά από τον δεύτερο Ολυμπιακό και γιατί όχι και να την αυξήσει, παρόλο που όλοι παραδέχονται πως η ομάδα δεν είναι απόλυτα καλά.

Οι «ασπρόμαυροι» έδειξαν και στη Λαμία αδυναμίες και «σπατάλησαν» ένα ημίχρονο, μέχρι να μπουν στον ρυθμό του αγώνα. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου κερδίζει εντός συνόρων, κυρίως με την ατομική ποιότητα της και τις περισσότερες λύσεις που έχει από τους περισσότερους αν όχι όλους, τους αντιπάλους του στην Ελλάδα.

Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ δε δείχνει την ϕρεσκάδα που παρουσίαζε το καλοκαίρι, όταν με εκπληκτικές εμϕανίσεις απέκλειε τις Βασιλεία και Σπαρτάκ Μόσχας και πολλές ϕορές μοιάζει σαν να ξεμένει από ιδέες, ειδικά στην επίθεση. Σίγουρα υπάρχει ανάγκη και για ενίσχυση.

Μάλλον ένας εξτρέμ είναι αναγκαίος στον ΠΑΟΚ που θέλει να κατακτήσει τον τίτλο. Ενας ακραίος επιθετικός που θα κάνει τη διαϕορά, θα πατάει περιοχή και θα είναι επικίνδυνος με ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Οι άνθρωποι του Δικεϕάλου σκέϕτονται σοβαρά την πιθανότητα απόκτησης παίκτης στα εξτρέμ και μάλλον πρέπει να αποκτήσουν έναν ή να πάρουν αριστερό μπακ για βασικό, ώστε να προωθηθεί ο Αντελίνο Βιειρίνια και να απελευθερωθεί παίζοντας επιτέλους στην σωστή του θέση.

Εκτός από ενίσχυση βέβαια, ο ΠΑΟΚ χρειάζεται και προγραμματισμό στη ϕυσική του κατάσταση. Το προπονητικό τιμ είναι σίγουρο πως από τον Ιανουάριο η ομάδα θα πιάσει και πάλι υψηλά στάνταρ απόδοσης κάτι που είχε συμβεί και πέρσι.

Μένει να αποδειχθεί αν το «στοίχημα» που έβαλε το προπονητικό τιμ για να ϕορτσάρει η ομάδα στον δεύτερο γύρο κερδιθεί τελικά. Κάπως έτσι ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να κατακτήσει το πρωτάθλημα εκτός αν συνεχίζει ακόμη και έτσι να κερδίζει με τους αντιπάλους τους να δυσκολεύονται επίσης αρκετά.

Στη Ξάνθη για παράδειγμα ο Ολυμπιακός παίζει τα… ρέστα του. Αν δεν κερδίσει εκεί η ομάδα του Πειραιά τότε ο ΠΑΟΚ ακόμη και να μην κάνει σωστά τα πάντα θα γίνει το ακλόνητο ϕαβορί για το πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ πάει «Αστερόκοσμο»

Πέντε μέρες πριν στη Θεσσαλονίκη η ΜΠΑΤΕ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ετσι θα «κλειδώσει» τον τίτλο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.