ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΙΤΣΗΣ

Είναι πολλά τα λεφτά ΠΑΟΚ

Ο Νίκος Τοσκίτσης εξηγεί τι διακυβεύεται στο παιχνίδι με την ΜΠΑΤΕ για τον Δικέφαλο
Είναι πολλά τα λεφτά ΠΑΟΚ

Η λάθος νοοτροπία με την οποία αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ τους δύο αγώνες με τη Βίντι αλλά και το κακό ροτέισον τον αναγκάζει να παίζει σήμερα απέναντι στην ΜΠΑΤΕ με την πλάτη στον τοίχο και φυσικά να μην εξαρτάται μόνο από τι θα κάνει ο ίδιος καθώς περιμένει τη Τσέλσι να νικήσει στην Ουγγαρία.

Παρόλα που όλα έγιναν λάθος, οι «ασπρόμαυροι» έστω και έτσι ελπίζουν σε πρόκριση και καλούνται απόψε για πρώτη ϕορά ϕέτος στο Europa League να παρουσιαστούν επιτέλους σοβαροί αλλά κυρίως να έχουν θέληση και πάθος για την πρόκριση. Διότι είναι πολλά αυτά που θα χάσει. Πρεστίζ, βαθμούς και εκατομμύρια ευρώ.

Μελλοντικός στόχος της οικογένειας Σαββίδη είναι ο ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστήσει και στα ευρωπαϊκά σαλόνια και αυτό θα το κάνει μόνο αν από τώρα «χτίζει» σε αυτήν την κατεύθυνση. Αλλωστε τη βαθμολογία που θα μαζέψει ϕέτος θα την «κουβαλάει» για πέντε χρόνια και θα παίξει σημαντικό ρόλο στις επόμενες κληρώσεις από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ για τα επόμενα τέσσερα έτη θα έχει μαζί τους στις κληρώσεις τους ελάχιστους πόντους από την περσινή τραγωδία στο Εστερσουντ.

Ομως το σημαντικότερο απ’ όλα είναι πως ο ΠΑΟΚ αν νικήσει θα πάρει 580.000 ευρώ και αν προκριθεί το ποσό θα ϕτάσει τα δύο εκατομμύρια ευρώ και σε αυτά δεν προσθέτουμε τα εισιτήρια της επόμενης ϕάσης.

Δύο εκατομμύρια ευρώ αξίζει μία μεταγραϕάρα που μπορεί να κάνει ο Δικέϕαλος για να «κλειδώσει» τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Για τόσα σοβαρά και σημαντικά παίζει λοιπόν σήμερα το σύνολο του Λουτσέσκου και θα πρέπει να το έχουν όλοι στο μυαλό τους, βγάζοντας στον αγωνιστικό χώρο τον καλύτερο τους εαυτό.

ΠΑΟΚ – ΜΠΑΤΕ: Καν’ το όπως στη Λευκορωσία (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Είναι πολλά τα λεφτά ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.