ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΙΤΣΗΣ

Το ΣΟΚ να τον ξυπνήσει!

Ο Νίκος Τοσκίτσης γράφει για το μεγάλο λάθος που έκαναν όλοι στον ΠΑΟΚ
Το ΣΟΚ να τον ξυπνήσει!

Είναι πολλοί οι λόγοι που ο ΠΑΟΚ δέχτηκε αυτήν την ήττα ντροπή απο την ΜΠΑΤΕ. Ενας απο αυτούς είναι η κούραση αρκετών παικτών που δεν γίνεται να απουσιάζουν αφού το ρόστερ έχει αδυναμίες και τις είχαμε αναδείξει στο sportime. Σοβαρή αιτία είναι και η νοοτροπία με την οποία είδε όλον τον θεσμό του Europa League.

Δεν είχε βασικό στόχο ο Λουτσέσκου και οι παίκτες του το Europa League και ήταν πολύ δύσκολο να αλλάξουν ξαφνικά ρυθμούς και να μπουν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο. Ο ΠΑΟΚ θα έμενε έξω και αν κέρδιζε την ΜΠΑΤΕ αλλά η ήττα και μάλιστα με τέτοιο σκορ είναι η τιμωρία του για την αδιαφορία που έδειξε. Το θέμα για τον Δικέφαλο είναι όλη αυτή η νοοτροπία να μην του βγει σε ακόμη μεγαλύτερο κακό.

Διότι τώρα θα παίζει κάθε αγωνιστική στο πρωτάθλημα με την πλάτη στον τοίχο. Τα γιούχα όλης της Τούμπας προς την ομάδα στο πρώτο ημίχρονο ήταν η απόδειξη του μεγάλου λάθους που έκαναν όλοι στον ΠΑΟΚ. Η αδιαφορία για τον θεσμό της Ευρώπης και αυτή η μανία για τον τίτλο του πρωταθλήματος, έφερε τόσο δυσάρεστα αποτελέσματα που πλέον η πίεση είναι τόσο μεγάλη που βάζει σε κίνδυνο, ακόμη και την προσπάθεια για τον μεγάλο στόχο του πρωταθλήματος.

Οι «ασπρόμαυροι» με πρώτο και καλύτερο το παιχνίδι στη Λιβαδειά, θα πρέπει να βγάλουν από πάνω τους το άγχος της επιτυχίας που γίνεται ακόμη μεγαλύτερο μετά το χθεσινό βράδυ, ένα βράδυ άσχημο για τον σύλλογο αλλά και ένα βράδυ που ο ΠΑΟΚ «σφράγισε» τη νοοτροπία που είχε από τη στιγμή που αποκλείστηκε από την Μπενφίκα στο Τσάμπιονς Λιγκ και αυτή ήταν το «Το πρωτάθλημα με κάθε κόστος».

Θα μπορέσει ο Δικέφαλος να αντέξει και να μην του βγει «μπούμερανγκ» όλο αυτό; Θα καταφέρουν οι ποδοσφαιριστές να αντέξουν το σκωτσέζικο ντους και να παίξουν στα κόκκινα τη Δευτέρα με τον Λεβαδειακό;

Μπορεί να μοιάζει αστείο για τη διαφορά του ρόστερ των δύο ομάδων αλλά πλέον το ματς της Δευτέρας είναι κομβικό για τον ΠΑΟΚ ώστε να διατηρήσει το μεγάλο προβάδισμα, που έχει αυτή τη στιγμή στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Είναι αλήθεια ότι οι μεγάλες ομάδες δεν χτίζονται με τέτοιες ήττες αλλά με τη νοοτροπία του νικητή. Απο εκεί και πέρα όμως για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να μην επηρεαστεί για όλους τους λόγους που αναφέραμε παραπάνω θα πρέπει τα αποδυτήρια να μην ακούν κανέναν, να γίνουν ακόμη περισσότερο μία γροθιά και το περιβάλλον της ομάδας να μην χάσει ούτε λεπτό την πίστη του για αυτήν την ομάδα που τον Ιανουάριο θα χρειαστεί σίγουρα ενίσχυση, αλλά ουσιαστική με δύο ενδεκαδάτους ποδοσφαιριστές. Ετσι θα αντέξει ο ΠΑΟΚ που αν τον αφυπνίσει το ΣΟΚ απο την ΜΠΑΤΕ στο τέλος θα πανηγυρίσει αυτό που θέλει τόσο πολύ και το περιμένει 34 χρόνια.

ΠΑΟΚ-ΜΠΑΤΕ 1-3: Αποκλεισμός με ήττα ντροπή!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το ΣΟΚ να τον ξυπνήσει!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.