ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΙΤΣΗΣ

Τα καλύτερα Χριστούγεννα του ΠΑΟΚ

Κάθε τέτοια εποχή αναγκαστικά το μυαλό επιστρέφει στο παρελθόν....
Τα καλύτερα Χριστούγεννα του ΠΑΟΚ

Κάθε τέτοια εποχή αναγκαστικά το μυαλό επιστρέφει στο παρελθόν και το πως ήταν οι παλιότερες γιορτές. Ο ΠΑΟΚ δεν… γιόρταζε συχνά όλο κάτι τον ταλαιπωρούσε.

Οικονομικά προβλήματα, αγωνιστική απαξίωση. Μετά ήρθε ο Ιβάν Σαββίδης αλλά και πάλι τα Χριστούγεννα δεν ήταν όπως τα ονειρευόταν ο φίλαθλος του Δικεφάλου, αφού η ΠΑΕ ήθελε πολύ οργάνωση και η ομάδα αρκετή δουλειά σε όλα τα επίπεδα. Φέτος όμως όλα είναι τόσο διαφορετικά.

Δύο συνεχόμενες χρονιές Κυπελλούχος Ελλάδας ο ΠΑΟΚ πλέον κάνει γιορτές ως πρωτοπόρος της βαθμολογίας και απόλυτα υγιής σε όλα τα επίπεδα. Και δεν είναι μόνο αυτό.
Είναι η δυναμική που βγάζει προς τα έξω η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου που δείχνει πως δεν είναι μία «έκρηξη», δεν είναι μία… φούσκα το γεγονός ότι είναι πρώτη αλλά είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου διότι είναι παντοδύναμος και καλύτερος σε όλα τα επίπεδα απ΄ όλες τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες.

Οχι, φέτος, όχι μόνο τη τρέχουσα αγωνιστική σεζόν αλλά και την προηγούμενη τα δεδομένα ήταν ίδια, τουλάχιστον αγωνιστικά, καθώς εκτός χόρτου ο ΠΑΟΚ έδειξε αδυναμίες και έχασε το πρωτάθλημα. Επαθε όμως και έμαθε και έτσι πλέον οι «ασπρόμαυροι» περνούν τις καλύτερες γιορτές τους εδώ και πολλά χρόνια.

Αυτό όμως που κάνει όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ πιο χαρούμενη είναι ότι η ομάδα έχει μπει πλέον σε άλλη τροχιά, έχει αλλάξει πραγματικά επίπεδο όχι μόνο σε νούμερα και σε ευρώ αλλά και μέσα στο γήπεδο.

Η παντοδυναμία του Δικεφάλου τόσο πέρσι όσο και φέτος είναι απόδειξη πως τα φετινά Χριστούγεννα δεν θα είναι τα τελευταία «ονειρικά» που θα περάσουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ αλλά θα έρθουν πολλά ακόμη. Το τέλος της σεζόν θα είναι η απόδειξη για όλα τα παραπάνω. Γιατί το τέλος της σεζόν αυτής μοιάζει πολύ απίθανο να μην έχει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή Ελλάδας

ΠΑΟΚ: Τα καλύτερα γκολ για το 2018 (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τα καλύτερα Χριστούγεννα του ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.