ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΙΤΣΗΣ

Στέλνουν τον ΠΑΟΚ στο στόμα του λύκου!

Ο τελικός του ΟΑΚΑ μοιάζει σαν μία παγίδα για τον Δικέφαλο
Στέλνουν  τον ΠΑΟΚ στο στόμα του λύκου!

Η απόφαση να διεξαχθεί η αναμέτρηση του τελικού Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ -και με κόσμο- είναι η μεγάλη παγίδα που έχει στηθεί στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Ουσιαστικά, οι υπεύθυνοι του ελληνικού ποδοσφαίρου στέλνουν τον Δικέφαλο στο «στόμα του λύκου».

Καταρχάς, ο Δικέφαλος πρέπει για πολλοστή φορά να παίξει για ένα τρόπαιο στην έδρα του αντιπάλου κάτι που ιστορικά του έχει στοιχίσει, καθώς τους μισούς τελικούς να έπαιρνε από αυτούς που έπαιξε στην Αθήνα απέναντι σε αθηναϊκές ομάδες, τώρα θα είχε πολλούς περισσότερους τίτλους. Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, θα παίξει σε ένα τελικό που πριν ξεκινήσει είναι αδικημένος και ξεκινάει ως αουτσάιντερ όπως, κάτι αντίστοιχο, θα γινόταν αν έπαιζε η ΑΕΚ τον τελικό στην Τούμπα.

Ωστόσο, ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι ο εξωαγωνιστικός. Αυτή τη στιγμή, καλώς ή κακώς, οι ΠΑΟΚτσήδες αισθάνονται αδικημένοι, καθώς η ομάδα τους έχασε τον τίτλο εκτός γηπέδου. Ο ΠΑΟΚτσής λέει πως “αφού δεν κερδίσαμε τον τίτλο τώρα και μας αφαίρεσαν 9 βαθμούς για να μας τον κλέψουν, τι σημασία έχει ένας τελικός;”

Ο θυμός είναι μεγάλος στη Θεσσαλονίκη και η οργή ξεχειλίζει.

Εκκλησία ήταν η Τούμπα στο ματς με την ΑΕΚ και ο Κομίνης “πυροδότησε την βόμβα”, με τον κόσμο να μην κάνει το παραμικρό και να μην αντιδράει. Κι όμως πάλι τιμώρησαν τον ΠΑΟΚτσή. Μαζί με τον θυμό του έρχονται και οι προκλήσεις των οπαδών της ΑΕΚ και οι ανακοινώσεις με ύβρεις και απειλές. Προσθέστε τα διάφορα δημόσια πρόσωπα αλλά ακόμα και τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΚ που πυροδότησαν το κλίμα με διάφορους χαρακτηρισμούς. Ποιος λοιπόν μας εγγυάται ότι οι θερμόαιμοι δεν θα κάνουν τίποτα, όταν τη στιγμή που το θερμόμετρο δείχνει κόκκινο, οι υπεύθυνοι τους στέλνουν ακριβώς κάτω απο τον ήλιο; Όταν τον στέλνουν ακριβώς εκεί που θεωρούν ότι βρίσκεται η “πηγή του κακού”;

Όποιος δεν βλέπει λοιπόν την παγίδα, μάλλον είναι τυφλός. Και η επιλογή του ΟΑΚΑ είναι και αυτή ύποπτη. άλλωστε το ότι το ΟΑΚΑ είναι το μόνο ασφαλές γήπεδο, μάλλον είναι ανέκδοτο. Αν η αστυνομία έκανε σωστά τη δουλειά της (για παράδειγμα στο Βόλο που έγινε ότι έγινε) δεν θα συνέβαινε τίποτα σε κανένα μεγάλο γήπεδο της χώρας.

Δεν γίνεται να υπάρχει τόσο σοβαρό θέμα ανάμεσα στις δύο ομάδες και τους οπαδούς τους και να διεξάγεται ένας τελικός στην έδρα της μίας ομάδας. Βέβαια αν γίνουν επεισόδια θα την πληρώσουν πάλι οι ομάδες και όχι αυτοί που φρόντισαν για όλο αυτόν τον κακό χαμό που έχει συμβεί ως τώρα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στέλνουν τον ΠΑΟΚ στο στόμα του λύκου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.