ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΙΤΣΗΣ

Δεν πάνε οι… Μάο, Μάο στην Αθήνα!

Οι παθολογικά άρρωστοι με τον ΠΑΟΚ που θα κρατήσουν τη σημαία ψηλά
Δεν πάνε οι… Μάο, Μάο στην Αθήνα!

Μπορεί στην Αθήνα οι περισσότεροι που δεν γνωρίζετε και δεν μπορείτε να καταλάβετε τον ΠΑΟΚτσή να νομίζετε ότι είναι… Μάο, Μάο, ή οτιδήποτε άλλο, αλλά η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική.

Το γεγονός ότι αυτές οι ημέρες δεν θυμίζουν τίποτα το 2014 που υπήρχε μεγάλη τρέλα για τον τελικό και πως τα εισιτήρια για το ΟΑΚΑ δεν φεύγουν με τον ίδιο ρυθμό και πιθανότατα δεν θα δοθούν όλα, αποδεικνύουν την αλήθεια. Γιατί; Γιατί αυτούς που τους αποκαλείτε… Μάο Μάο, μόνο αυτό δεν είναι, είναι άνθρωποι. Πολλοί έχουν σιχαθεί την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όσους κάνουν κουμάντο. Το φετινό ξεπέρασε όλα τα όρια και πολλοί φίλαθλοι κατάλαβαν, πως ότι και να γίνει, δεν θα τους αφήσουν να χαρούν. Υπάρχουν όμως και οικογενειάρχες και έφηβοι που μετά τα επεισόδια πέρσι στον Βόλο, το… σκέφτονται πολύ σοβαρά αν αξίζει να μπουν σε διαδικασία ταξιδιού, τόσων ωρών για να ρισκάρουν ακόμα και τη ζωή τους, με όλα αυτά που συμβαίνουν.

Το πρόγραμμα της παραμονής του τελικού κυπέλλου

Η απόφαση μεγάλης μερίδας φιλάθλων να γυρίσουν την πλάτη τους όχι στον τελικό, όχι στον ΠΑΟΚ, αλλά στο ταξίδι, είναι ιστορικό γεγονός. Διότι ο ΠΑΟΚ είναι αυτοί και οι εκδρομές τους. Αν σταματήσουν αυτοί θα σταματήσει και ο ΠΑΟΚ. Μόνο αυτό μπορεί να τελειώσει τον ΠΑΟΚ και τίποτα άλλο.

Παρ΄όλα αυτά, όσοι αποφάσισαν και θα αποφασίσουν ως το Σάββατο να κάνουν αυτό το πολύωρο κουραστικό ταξίδι για να πάνε να δουν ένα ακόμα τελικό στην έδρα του αντιπάλου, είναι αυτοί που σε μία τόσο δύσκολη για τον ΠΑΟΚ εποχή, θα κρατήσουν τη σημαία του Δικεφάλου ψηλά.

Δεν πάνε οι Μάο Μάο στην Αθήνα, πάνε ο άρρωστοι, οι παθολογικά συνδεδεμένοι με τον σύλλογο. Για αυτό και στις κερκίδες θα κερδίσουν και ας είναι και λίγο λιγότεροι.

«Άσχημο που κρίθηκε ο τίτλος στα χαρτιά»

Επιτέλους όμως ας κάνει και η ομάδα όμως το καθήκον της. Δεν θα υπάρξει καμία δικαιολογία αν δεν γυρίσει από την Αθήνα με το Κύπελλο στα χέρια, διότι πολύ απλά, όλα όσα έχουν συμβεί, πρέπει από μόνα τους να είναι αρκετά για να τους κάνουν να δώσουν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, όπως αυτοί που θα βρίσκονται στην κερκίδα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δεν πάνε οι… Μάο, Μάο στην Αθήνα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.