ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΙΤΣΗΣ

Όπως αρμόζει στην ιστορία του

Αυτόν τον ΠΑΟΚ ονειρευόντουσαν όσοι μεγάλωσαν με αυτόν πλάι του αλλά και όσοι έφυγαν από τη ζωή περιμένοντας να τον δουν έτσι. Πλέον δικαιώνονται. Η αγωνία τους, η λαχτάρα τους, η υπομονή τους, οι πληγές τους που άνοιγαν κάθε φορά μετά τα όσα έζησαν. Και τι δεν έζησαν. Από αυτά που σοκάρονται τώρα οι Παναθηναϊκοί,...
Όπως αρμόζει στην ιστορία του

Αυτόν τον ΠΑΟΚ ονειρευόντουσαν όσοι μεγάλωσαν με αυτόν πλάι του αλλά και όσοι έφυγαν από τη ζωή περιμένοντας να τον δουν έτσι. Πλέον δικαιώνονται. Η αγωνία τους, η λαχτάρα τους, η υπομονή τους, οι πληγές τους που άνοιγαν κάθε φορά μετά τα όσα έζησαν. Και τι δεν έζησαν.

Από αυτά που σοκάρονται τώρα οι Παναθηναϊκοί, τα έζησαν. «Πέτρινα χρόνια»; Έζησαν. Αγώνες και μάχες που στο τέλος δεν δικαιώθηκαν; Έζησαν. Χαμένους τελικούς; Πολλούς! Έζησαν τέτοιους. Κλεμμένα πρωταθλήματα και Κύπελλα; Πάρα πολλά. Όμως να, που έρχεται η δικαίωση. Αυτό το Κύπελλο είναι η δικαίωση όλων αυτών που αποτελούν τον ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος του. Αυτός δέχτηκε μεγάλη απογοήτευση με όσα γίνανε όλον αυτόν τον καιρό και για αυτόν το Κύπελλο ήταν αναγκαίο και μάλιστα μόνο με αυτόν τον τρόπο.

Ο ΠΑΟΚτσής που δέχεται «πυρά προπαγάνδας»  που κάποιοι όσο ήταν πρώτος στη βαθμολογία ο Δικέφαλος τόλμησαν αν τον αποκαλέσουν Ολυμπιακό το Βορρά δέχτηκε μεγάλη πίεση και τότε και όταν χάθηκε ο τίτλος όπως χάθηκε. Αυτός ο ΠΑΟΚτσής λοιπόν το χρειαζόταν όσο τίποτα άλλο να κατακτήσει η ομάδα του ένα Κύπελλο δίνοντας αποδείξεις και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο όπως δηλαδή έχει διδάξει η ιστορία, πάνω απ΄ όλα τίμια.

Οσον αφορά την διοίκηση και την ομάδα αυτή η νίκη είναι σημαντικότερη όχι τόσο για το τρόπαιο όσο για τα επόμενα χρόνια που ακολουθούν. Η 12η Μαΐου θα μείνει στην ιστορία ως το ξεκίνημα για κάτι πολύ μεγάλο που έρχεται. Ωστόσο σίγουρα για να έχουν αξία όλες οι επόμενες επιτυχίες θα πρέπει το ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικά ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ (μετά τα όσα έγιναν) να προσπαθήσουν να βρουν τον τρόπο ώστε να διαγράψουν τα κακώς κείμενα, αν αλλάξουν τρόπο σκέψης σε ότι αφορά τις μεταξύ τους σχέσεις και να ανεβάσουν την ποιότητα και το επίπεδο του πρωταθλήματος. Αυτοί μόνο μπορούν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Όπως αρμόζει στην ιστορία του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.