ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΙΤΣΗΣ

Ετοιμάζουν “σκάνδαλο” κατά του ΠΑΟΚ

Είναι λογικό να υπάρχουν αμφιβολίες απο την οικογένεια Σαββίδη
Ετοιμάζουν “σκάνδαλο” κατά του ΠΑΟΚ

Καθόλου τυχαία δεν ήταν η ανάρτηση που έκανε προχθές το βράδυ ο Γιώργος Σαββίδης και άϕηνε υπονοούμενα για τα off.

Η οικογένεια Σαββίδη έχει αμϕιβολίες για τη συζήτηση που γίνεται για επαναϕορά των play off και μάλιστα με συμμετοχή του πρώτου.

Στον ΠΑΟΚ θέλουν καλύτερο προϊόν, περισσότερα εισιτήρια, ένα αξιόπιστο πρωτάθλημα και η συμμετοχή στα play off του πρωτοπόρου, είναι πιθανόν να μειώσει και άλλο το ενδιαϕέρον του ϕίλαθλου κόσμου αϕού όλα θα κρίνονται στο μίνι αυτό τουρνουά στο τέλοςμτης χρονιάς και όχι σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Μάλιστα, σίγουρα υπάρχουν ερωτηματικά γιατί γίνεται τώρα μία τέτοια κουβέντα, την πρώτη δηλαδή χρονιά, που το πρωτάθλημα ξεκινά με ϕαβορί τον ΠΑΟΚ

Τόσα χρόνια που ο Ολυμπιακός ήταν απόλυτα κυρίαρχος γιατί δεν γινόντουσαν πλέι οφ με τη συμμετοχή του πρώτου; Γιατί έρχεται αυτή η πρόταση τώρα, μία χρονιά μετά τη σεζόν που η ομάδα του Πειραιά, αγαπημένη πόλη του Υφυπουργού Αθλητισμού και δηλωμένου Ολυμπιακού, Γιώργου Βασιλειάδη, αναδείχθηκε με το… ζόρι τρίτη;

Επίσημη τοποθέτηση πάντως δεν υπάρχει απο την ασπρόμαυρη ΠΑΕ, που θα εξετάσει όταν χρειαστεί όλες τις προτάσεις για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Κι όμως, απο τώρα γίνεται αντιληπτό οτι η διεξαγωγή του πρωταθλήματος με play off και μάλιστα με τη συμμετοχή του πρώτου στην τελική βαθμολογία, πρόκειται για σκάνδαλο κατά του ΠΑΟΚ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ετοιμάζουν “σκάνδαλο” κατά του ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.