ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΙΤΣΗΣ

Τα “αμαρτωλά” ρεπό του Λουτσέσκου

Οι προσπάθειες κάποιων να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα, φέτος θα πέσουν στο κενό
Τα “αμαρτωλά” ρεπό του Λουτσέσκου

Πέρσι στην προετοιμασία της Ολλανδίας ψευδώς βγαίναν πολλοί και ανέφεραν ότι ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς δίνει πολλά ρεπό στην ομάδα ενώ η αλήθεια ήταν ότι “βάπτιζαν” ρεπό, τα 5-6 πρωινά που δεν διεξαγόντουσαν οι προπονήσεις ύστερα από απόφαση του προπονητικού τιμ λόγω των πολλών αγώνων που είχαν δώσει οι ποδοσφαιριστές μία χρονιά πριν.

Ουσιαστικά ο Στανόγεβιτς μαζί με τους γυμναστές του, είχε δώσει 3 πρωινά ρεπό λιγότερα απ΄ ότι ο Ίβιτς μία σεζόν πριν. Ωστόσο είχε γίνει πρώτο θέμα τότε καθώς η επιλογή Στανόγεβιτς που ήταν εντελώς μόνος του και καινούργιος στην ομάδα, μετέτρεπε τον προπονητή σε εύκολο “θύμα”. Φέτος κάποιοι πάλι ξεκίνησαν να μετράνε τα ρεπό που δίνει ο προπονητής. Αυτή την φορά όμως οι προσπάθειες του να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα του ΠΑΟΚ πριν καν ξεκινήσει η χρονιά θα πέσει στο κενό.

Οι “ασπρόμαυροι” είναι τόσο συσπειρωμένοι γύρω απο τον προπονητή που δεν μπορούν να “παρασυρθούν” απο ανθρώπους που χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις προπονητικής, γυμναστικής κτλ, βγάζουν συμπεράσματα εκ του πονηρού για να δημιουργήσουν εντυπώσεις κατά του προπονητή.

Ο ΠΑΟΚ θέλει φέτος να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Πέρσι είχε όλες τις προϋποθέσεις να το κάνει και έχασε τον τίτλο κυρίως γιατί τέτοιον καιρό πέρσι τα είχε κάνει όλα στραβά. Ολα. Αν δεν είχαν συμβεί τόσα λάθη τότε, κανένα θέατρο του Γκαρσία, καμία ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να του “κόψει” τη φόρα του προς τον τίτλο αφού θα είχε ήδη τη διαφορά που θα έπρεπε.

Φέτος λοιπόν οι Κυπελλούχοι δεν πρόκειται να κάνουν τα ίδια λάθη όσο και αν κάποιοι… μετράνε τα ρεπό της Ολλανδίας αφού διοίκηση-προπονητής και παίκτες είναι μία γροθιά και αυτό είναι το σημαντικότερο για τον ΠΑΟΚ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τα “αμαρτωλά” ρεπό του Λουτσέσκου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.