ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΙΤΣΗΣ

Ο ΠΑΟΚ «βγάζει» μεταγραφές στην Ολλανδία

Οι εκπλήξεις της προετοιμασίας είναι η επιτυχία του Δικεφάλου
Ο ΠΑΟΚ «βγάζει» μεταγραφές στην Ολλανδία

Μπορεί στη Θεσσαλονίκη να υπάρχουν συζητήσεις και… άγχος για τις μεταγραφές που δεν έχουν γίνει από τον ΠΑΟΚ ωστόσο στην Ολλανδία ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του αποδεικνύουν τη σωστή δουλειά που γίνεται και ότι αυτή η ομάδα είναι τόσο δεμένη, που δεν έχει τόσο ανάγκη από ένα ή δύο καινούργιους παίκτες.

Ο ΠΑΟΚ για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια έχει ένα καλοδουλεμένο σύνολο, μία ομάδα που αποτελείται από ποδοσφαιριστές, που πολλοί απ’ αυτούς θα παίξουν τον τρίτο τους χρόνο στην Τούμπα αλλά και ποδοσφαιριστές με ποιότητα και υψηλές παραστάσεις.

Σίγουρα υπάρχουν κάποια κενά, που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ να καλύψει για να ανταπεξέλθει σε έναν μαραθώνιο αγώνων όλη τη χρονιά, ωστόσο υπάρχει χρόνος αρκετός για να αποκτηθεί και αριστερό μπακ και ο αντί-Κουλούρης, που ούτως ή άλλως και πέρσι είχε αυτό το ρόλο, δηλαδή να δίνει ανάσες στον Πρίγιοβιτς και να αυξάνει την ανταγωνιστικότητα μέσα στην ομάδα.

Φυσικά, η προσθήκη ενός παίκτη στη μεσαία γραμμή της ποιότητας του Βέρνμπλουμ είναι ικανή να αλλάξει επίπεδο το σύνολο των «ασπρόμαυρων» και θα ήταν καλό να μπορούσε ο ΠΑΟΚ να τον είχε αποκτήσει ωστόσο και γι’ αυτή την περίπτωση και μπροστά στο στόχο του πρωταθλήματος, ο Δικέφαλος μπορεί να περιμένει για να προσθέσει στη μηχανή του τον Βέρνμπλουμ ή έναν σαν τον Σουηδό αν όχι τον ίδιο.

Η επιτυχία του ΠΑΟΚ είναι ότι έχει καταφέρει επιτέλους να κρατήσει «σταθερές» και να έχει μια ομάδα που ξέρει να βρίσκεται με κλειστά μάτια αλλά και γνωρίζει τι σημαίνει ΠΑΟΚ, ποιες είναι οι προσδοκίες όπως και ττις ιδιαιτερότητες του ελληνικού πρωταθλήματος. Η επιτυχία του ΠΑΟΚ είναι το πολύ καλό κλίμα στ’ αποδυτήρια, που οποιοσδήποτε νέος παίκτης έρθει θα εγκλιματιστεί πολύ γρήγορα και θα γίνει ένα με τους υπόλοιπους.

Τη στιγμή λοιπόν, που υπάρχει αγωνία για το ποιοι θα έρθουν, στην Ολλανδία βγαίνει ένας Λάζαρος Λάμπρου, ο οποίος παίζει σαν να είναι χρόνια στον ΠΑΟΚ, εμφανίζεται στο κοινό ο Ελ Καντουρί της Νάπολι, ο Κάνιας του τελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ, όπου ήταν εκπληκτικός (και συνεχίζει με την ίδια φόρα στην προετοιμασία), ένας Μπίσεσβαρ πιο έτοιμος από ποτέ να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα και ένας Μαουρίσιο να έχει ανεβάσει 100% την απόδοσή του. Φυσικά, περιμένουμε να δούμε τι μπορεί να κάνει ο Ζαμπά υπό πίεση και στα δύσκολα ματς αλλά και να δέσει με τους υπόλοιπους ο Ευγένιος Χατσερίδης.

Έτσι λοιπόν, ο ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβάται τίποτα και ούτε χρειάζεται να βγάζει τα μάτια του μόνος του για μία μεταγραφή που μπορεί να χαλάσει ή να μην πετύχει. Θα μου πείτε ότι μπροστά στον στόχο του Champions League θα έπρεπε ο ΠΑΟΚ να είχε ενισχυθεί ήδη περισσότερο. Σωστά. Ωστόσο ούτως ή άλλως για να μπει ο Δικέφαλος στους ομίλους του θεσμού θα πρέπει να αποκλείσει τρεις αντιπάλους, θα πρέπει να πετύχει ένα μικρό θαύμα και για να πετύχεις το θαύμα χρειάζεσαι πολλά περισσότερα από έναν ή δύο παίκτες και αυτά τα περισσότερα τα έχει σχεδόν όλα ο ΠΑΟΚ και τα αναλύσαμε πιο πάνω.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο ΠΑΟΚ «βγάζει» μεταγραφές στην Ολλανδία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.