ΣΠΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

H μεγαλύτερη στιγμή μέχρι την (αμέσως) επόμενη

Ο Μανόλο Χιμένεθ πανηγύρισε πρωτάθλημα με την ΑΕΚ, αλλά τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα
H μεγαλύτερη στιγμή μέχρι την (αμέσως) επόμενη

Χωρίς αμφιβολία, ένα από τα πρόσωπα των ημερών είναι ο αρχιτέκτονας του οικοδομήματος της ΑΕΚ. Ο Μανόλο Χιμένεθ δημιούργησε μια πρωταθλήτρια, έχοντας ως στέρεους «πυλώνες», αφενός τον ελληνικό κορμό και αφετέρου, ξένους παίκτες-κλειδιά. Η βασική «κιτρινόμαυρη» αποστολή επετεύχθη, αλλά ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

Στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Λεβαδειακό, όπου επισφραγίστηκε η επιστροφή στην ελληνική πρωτοκαθεδρία, ο Ισπανός τεχνικός χαρακτήρισε τον τίτλο με την «Ένωση» ως «την πιο μεγάλη στιγμή» στην καριέρα του, αφήνοντας στη…δεύτερη θέση την χρονιά που κράτησε την Σαραγόσα στην Πριμέρα ή την επιτυχημένη του παρουσία στη Σεβίλλη. Μέχρι την (αμέσως) επόμενη φυσικά. Και μην πάει καν ο νους σας στην επόμενη σεζόν.
Η χαρά από το πρωτάθλημα δεν χρειάζεται να περιμένει για να…διπλώσει. Το νταμπλ βρίσκεται ένα ενενηντάλεπτο μακριά και η ιστορικότητα της επίτευξής του θα ξεπεράσει ακόμα και αυτή του πρώτου πρωταθλήματος μετά από 24 χρόνια. Τέσσερις δεκαετίες έχουν περάσει άλλωστε, από την τελευταία φορά που οι «κιτρινόμαυροι» πανηγύρισαν την κατάκτηση των δυο ελληνικών τροπαίων μέσα στην ίδια χρονιά.

Ο τελικός με τον ΠΑΟΚ, δεν θα είναι μόνο ο επίλογος μιας επιτυχημένης χρονιάς, αλλά και η συνέχεια μιας αρμονικής σχέσης με την ΑΕΚ. Είτε κερδίσει τον «Δικέφαλο του Βορρά» είτε χάσει βέβαια, ο Ισπανός κρίνεται επιτυχημένος, Δεν χωράει η παραμικρή ένσταση επ’ αυτού. Κάτι που αναγνωρίζεται από όλους στον σύλλογο και γι’ αυτό η νέα συμφωνία με τον Ανδαλουσιάνο προπονητή περιμένει στη…γωνία. Ωστόσο, η διάρκεια του συμβολαίου, οι οικονομικές απολαβές του 54χρονου και οι λοιπές λεπτομέρειες θα συζητηθούν εκ των πραγμάτων μετά τις 12 Μαΐου. Σε μια ακόμα μεγάλη στιγμή, τόσο για τον ίδιο τον Χιμένεθ, όσο και για την «Ένωση».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «H μεγαλύτερη στιγμή μέχρι την (αμέσως) επόμενη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.